Kyllä on ollut kiva viikonloppu! Perjantaina Kuura ja Susku kävi meillä ja olikin Hildan aikana eka kerta kun meillä tulee koira kylään. Hyvin nämä oli kaikki kolme, kelpiet nukkui vierekkäin sohvalla, pääsevät vielä pentua karkuun. Luulen tosin ettei mene kauaa, kun Hildakin pääsee sohvalle.

Lauantaita vietettiin alakylässä ja koirat pääsi vapaana juoksemaan kaikki kolme. Tamsku sai taas toimia pennun leikkitätinä. Viikonlopun ohjelmassa on myös aina kynsien leikkuu, siis koirilta.

Tänään sunnuntaina suunnattiin raviradalle tapahtumaan nimeltä Eläinten joulu. Siellä oli ravien lisäksi hieman muutakin ohjelmaa. Meidän kavereina oli Hilma-tervu ja Tuula. Kiva päivä oli ja onneksi oli paljon päällä. Pentu oli tosi hienosti, näki muunkin näköisiä koiria, kuin kelpieitä sekä sai silityksiä myös pieniltä lapsilta, joita oli tapahtumassa paljon. Juu, ja hevosia Hilda katsoi kiinnostuneena eikä loppuen lopuksi pitänyt niitä mitenkään ihmeellisinä. Kuulutuksia Hildis kuuli myös ensimmäistä kertaa eikä välittänyt niistä mitään. Hyvä pentu!

Jillan kanssa käytiin pitkä iltalenkki kahdestaan ja sekös oli pikkukoirasta epäreilua. Noh, hyvää reeniä sekin ettei hän ole aina mukana tai keskipisteenä kaikessa.

Vitsailin, että laitan rahat likoon ja pelaan raveissa. Oikeasti en ymmärrä hevosista saatika raveista mitään ja se yksi euro minkä tuhlasin - meni sekin kahviin :-D suuret oli puheet!

12308949_10206838926908334_736503643_n.j