Kuten monen monta vuotta, myös tämä pääsiöinen meni jäähallilla. Olikin kiva, kun oli monta vapaapäivää. Perjantaina syötiin lammasta, lauantai meni töissä, sunnuntai meni ulkoillessa ja näyttelyssä turistina ja maanantaina sitten pyörähdettiin kehässä.

Tuomarina kelpieillä oli George Schogol, ja kelpoja oli ilmoitettu 14. Tarmon eka kerta näyttelyssä meni tosi hienosti. Se esiintyi tosi nätisti ja myös miellytti tuomaria, tuloksena KP ja Rop-pentu :) Onnea Tarmon omistajille! Nartuissa oli sitten Jillan tytöt, Tamsku Pn2 ja Kuura Eh.

Oli meillä hyvät kannustusjoukot ja oli kiva nähdä teitä kaikkia, vaikka juttelemaan siinä ei oikein aina ehdi :).

Tänään sitten toiminnan vuoro - agilitytreeniä.

Sabletail's Special Case "Tarmo" - KP & Rop-pentu
8 months. Lovely type. Excellent neck and shoulders. Excellent withers and front assembly. Balanced movement. Very good drive. Very promising.

tarmo-normal.jpg

Mamma-koira on ylpeä lapsistaan. On hauska nähdä aina kuinka se selvästi tunnistaa oman jälkikasvun. Tiedä sitten johtuuko se siitä, että "pennun" omistajan ääni on tuttu, joku haju vain mikä sitten. Mutta erilailla se haistelee ja jopa nuolaisee ja muutenkin käyttäytyy "omiensa" kanssa.

Ihmiset nauroi yksi aamu, kun oltiin lenkillä. Jilla talutti itseään niin, että piti kaulapantaa suussa, eikä kaulassa. Se näytti siltä, että se taluttaa minua, enkä minä sitä. Noh, se on aika lähellä totuutta ;D.

SAM_3265-normal.jpg