Kävimme viime lauantaina Mikkelin näyttelyssä sisarpuolien ja omistajien voimin Elzbieta Chwalibogin arvosteltavana. Matkassa oli siis junnu-poika Tarmo ja avo-narttu Daisy, Jillan lapsia molemmat.

Seitsemän kelpietä oli näyttelyyn ilmottautunut ja kaikki paikalla. Molemmat kelpiet sai mukavat arvostelut, tuloksinaan Tarmolle eri/1, sa, pu2, vara-sert ja Daisylle eh. Esiintymisen suhteen meni hyvin, mutta vielä löytyisi paranneltavaa. Tarmo seisoo oikein edukseen, mutta nyt saa taas palautella mieleen sitä rauhallista ravaamista. Daisy taas liikkui minun kanssani hyvin, mutta olisi varmasti muuten esiintynyt hieman paremmin oman omistajansa kanssa. Noh, oppi ja ikä kaikki! Kiva päivä kaikinpuolin, mukava näyttelypaikka, kivoja ihmisiä ja hyvä ilma.

Tänään sitten mentiin omien tyttöjen kanssa tapavainolan kentälle tokotreeniin ja molemmat onnistuivat hienosti omissa liikkeissään. Jillalle paikkamakuu (2 min normaalisti ja n.1 min piilossa) sekä tunnistusnoudon alkeita. Tamskulle paikkamakuu alokasluokan malliin (monta lyhyttä pätkää) sekä liikkeestä seisominen. Kyllä näiden kanssa puuhailu saa ihmisen hyvälle mielelle!

Sabletail's Lion Daisy "Daisy"

IMG_0153-normal.jpg

Sabletail's Special Case "Tarmo"

IMG_0137-normal.jpg