Viimeeksi unohtui kertoa, että muutama viikko sitten meidän kelpiet näki ekaa kertaa elämässään lampaita. Ihan siis katseltiin niitä, kun ovat kesällä tässä Lappeenrannan linnoituksessa. Ei siis käyty paimentamassa! Kysyttiin lupa, saako koirat tulla siihen lähistölle ja saihan ne. Ei nämä olleet oikein edes ihmeissään, paitsi kun lampaat päästi ääntä! Ne hurmasi kyllä minut, mutta meidän parvekkeelle ei ehkä sellaista voi ottaa?! Haha!

unnamedb.jpg

Sitten niihin shoppailuihin. Nimittäin Tamsku sellaisen vähän toisenlaisen valjas-systeemin. Ostettiin vähän riskillä, kun Tamsku ei ollut sovittamassa. Vaan oli sopiva ja ollut välillä käytössä. Tamsu pitää mielellään kaikenlaisia pantoja tai valjaita, eikä ole niin tarkka toisinkuin emänsä.

Pahoittelut muuten, kaikki kuvat on kännykällä otettu jo hämärän aikaan, niin laatu ei ole kovin hyvä kuvissa.

unnamedw.jpg

Perjantaina sain kaverilta vinkin että nämä valot on hihnoissa hyviä ja kestäviä. Ostin molemmille, hintakaan ei ollut yhtään paha. Iltapissatuksella on jo testattu ja kirkas on ainakin tuo valo. Jos joku haluaa niin voi kysyä, vinkkaan mistä löytyy! Valoja oli kirkkaita, punasia ja vihreitä. Illat on jo tosi pimeitä.

unnamend.jpg