Perjantaina koulun jälkeen lähdettiin kelpojen kanssa käymään ulkona ja otin kamerankin mukaan. Liikettä niveliin, jotta jaksetaan matkustaa :). Suuntana oli Tallinna, jossa oli inttinäyttely.

Lauantaina kehässä kelpoja oli neljä, joisa yksi oli pentu (rop-pentu) ja sitten kolme meidän matkassa ollutta kelpoa. Watti oli kelpieiden Rop, eikä meilläkään turha reissu ollut. Tamsku oli hienosti Vsp ja sai Junnu-Sertin, emänsä tullessa perässä, eli Jilla oli PN2 ja sai Sertin ja Cacibin :). Kiva juttu! Kuvia ei näytteystä ole, kun ei ollut kameraa mukana, mutta laitan tuohon lopuksi pari kuvaa, jotka otin juuri ennen reissua.

Niin ja sain Ellalta puhelun, että olivat olleet Elvin kanssa möllitokossa. Pisteitä oli kertynyt 83/110, vaikka hyppy oli 0, kun eivät olleet sitä vielä harjoitelleet. Muuten pisterivi näytti oikein kivalta ja harjoitus oli hyvä :). Hieno juttu!

Jos nyt aivan oikein olen ymmärtänyt, niin Jillasta tuli kansainvälinen näyttelyvalio. Jilla olisi siis vahvistusta vaille *:

C.I.E* Fi & Ee & Lv Mva, Jv-08, V-08, BaltV-10, TK1 Bestseller Jamilla My Lion

Sabletail's Lion Tamerin tuliaiset olivat Vsp, junnu-sert ja rop-junnu

Kelpparit toi kotiin kakun menestyksen kunniaksi. Niin, ja itsellenikin shoppailin jotain - treeniliivin sekä kelpot sai vielä sellaisen ihanan pitkän majavan (lelun siis), joka taitaa olla molemmille enemmän kuin mieluinen ostos ;).