Vuosi 2012 on taputeltu kasaan ja uusi vuosi on hiljalleen lähtenyt käyntiin. Meidän koirat ei raketteja pelännyt, Sanni ei edes niitä enää kuule.

Vuosi 2012 ei ollut meille koirien kanssa tulosrikas, eikä saavutettu puoliakaan meidän tavoitteista. Sensijaan, siihen mahtuu paljon hyvääkin. Jilla astutettiin alkukesästä. Vaikka synnytys ei sujunut kuten oppikirjoissa, niin saimme Jillan ja Epun harmaan poikasen ehjänä maailmaan. Voisin sanoa, että se oli vuoden suurin saavutus koirarintamalla.
Yhtään tokokoetta ei taidettu käydä. Agilityssä Jillan kanssa muutama kisa, joista tuloksena vain kokemusta. Milloin hölmöili ohjaaja, milloin koira.
Näyttelyissä Tamsku kävi kahdesti, lappeenrannasta viimeinen sert & rop ja erkkarista luokkansa kolmas.

Omaan elämääkin mahtui suuria asioita, keväällä YO-juhlat, syksyllä muutto omilleen ja uudessa työpaikassa aloittaminen. Loppuvuodesta vielä kolari josta selvittiin säikähdyksellä.

Vuodelle 2013 en kai uskalla kovin suuria tavoitteita sanoa. Katsotaan mitä aikaan saamme, vähän olen jo silmäillyt kalenteria sen puoleen, että koiramaisia menoja sieltä kyllä löytyy.

Kiitos vielä meidän kasvattien omistajille kuluneesta vuodesta, olette pitäneet hyvin huolta Jillan jälkikasvusta!

Kuvassa huilaa selvä työkoira ;D