Eilen käytiin Jillan kanssa vielä ohjatuissa agitreeneissä ennen minun yövuoroa. Harjoiteltiin niistoa, mikä olikin meille vaikea. Jilla tarjosi helposti sitä että kun niistossa sen olisi pitänyt kiertää siiveke minun puoleltani niin Jilla kiersi hypyn siivekkeen toiselta puolelta. Olipa sekava selitys ja tälle on olemassa joku oma nimityksensä vaan en juuri nyt muista mikä. No kuitenkin, niistoa saatiin treenata ja lopulta saatiin ihan hyviä suorituksia. Meille se oli sen takia vaikea koska 1) ollaan niin harvoin sellain että ohjaaja on koiran edellä ja 2) välimatka on niistossa pieni ja Jilla pitäisi mielellään radalla vähän etäisyyttä minuun.

Ennen agilityä otettiin vähän tokojuttuja, liikkeestä istumista ja kaksi luoksarin stoppia (toinen seiso ja toinen maahan). Kaikki onnistui itseasiassa aika hyvin!

Tänään sitten aamu-unien jälkeen saatiin Ella ja Elvi meille lenkkikaveriksi. Ella myös ystävällisesti vähän opasti tokojutuissa ja tehtiin voittajaluokkaan liittyviä seuraamiskuvioita. Liikkeestä istuminen oli tänään hakusessa. Luoksarin stoppi meni ekalla pitkäksi, toinen oli paljon parempi.

Nyt tuli vain näitä treenikuulumisia. Huomenna työpäivä (tai ennemmin ilta), lauantaina talkoot, sunnuntai ja maanantai menee sitten koirajuttujen parissa myös. Ei käy aika pitkäksi :-) Omia uusia kuviakaan ei ole näytille, joten haalin Jillan jälkikasvun kuvia...

Kuura

unn8amed.jpg

Daisy

unnamekd.jpg

Elvi

DSC_0159.jpg

Velipuolet Alvin ja Tarmo

10372034_10203930450009654_1498219775957