Nyt laahaa kyllä blogipäivitykset kovasti jäljessä. Viime päivät ovat olleet kovin kiireisiä. Lauantaina piti pitää koirille vapaapäivä ja itse osallistua Lau:n talkoisiin, mutta siitä tulikin minulle työpäivä (kassalla). Sunnuntaina oli sitten vapaapäivä (=treenipäivä), molempien kanssa tokoa ja agia. Paremminkin on mennyt, etenkin toko Tamskun kanssa meni pieleen. Mikään ei oikein onnistunut ja äiti oli meitä katsomassa ja Tamsku vilkuili sinne. Se on enemmän äitin kuin minun perään, karu totuus tokon kannalta ;-).

Alkuviikko meni pitkälti kouluhommissa, maanantaina kuuteen koulua ja siihen päälle kasa läksyjä. Uskotteko että latinaa on hankala muistaa ja lääkelaskutkin välillä aiheuttaa päänvaivaa.

Tänään sitten aamulla ennen koulua käytiin agihallilla. Molemmat työt treenasi kisarataa, aivan virheettä ei saatu kummankaan kanssa sitä suoritettua, mutta tyytyväinen olin silti. Siitä suihkun kautta koululle, ei hullumpi päivän aloitus. Illalla sitten tokoiltiin tapiksella ja hitsi meni hyvin! Tapiksen kenttä on kyllä hyvä paikka, siellä on yleensä treenit onnistuneet... :D Tamskun kanssa meillä oli naksu käytössä ja Tamsu oli tietty ihan täpinöissään. Lelupalkka on sille vähän liikaa, se kuumuu siitä niin kovin ja käydään jo liian kovilla kierroksilla. Jillankin kanssa saatiin onnistuneita stoppeja ja onnistuneet paikkamakuut. Olipa kiva!

Kiireiset päivät jatkuu, kouluhommia olisi niin paljon kun jaksaa tehdä. Viikonloppuna kisataan ja treenataan, pitäkää meille peukkuja!

Ilona ja Alvin

unnamed-normal.jpg

Omat tytöt agitreenien jälkeen. Ei, nämä ei treenaa yhtäaikaa, kuva on lavastettu :-D

IMG_1036-normal.jpg