Olin ensimmäistä kertaa oman koiran kanssa ulkomaan näyttelyssä ja tämä debytti oli eilen Latviassa, Balttian Voittaja 2010 näyttelyssä Jillan kanssa. Lähdettiin jo lauantaina aikaisin aamulla Tiinan ja Leenan kanssa liikeelle. Kolme ihmistä ja kuusi koiraa, mutta ihan hyvin mahduttiin, kiitos Tiinan suuren auton :).

Sunnuntai oli näyttelypäivä, colliet aamusta ja muut myöhemmin. Näyttelypaikalla olimme hyvissä ajoin, onneksi, sillä saimme hyvät paikat. Oli paljon ihmisiä ja koiria ja tosi ahdasta, mutta koko hallissa oli hyvät matot eli oli hyvä juosta kehässä sekä koiran että handlerin ja kehätkin olivat melko isot.

Aamulla colliekehällä meni hyvin, autoin Tiinaa collieiden esittämisessä rop ja vsp vetsku kehässä, siellä molemmat olivat luokkavoittajia ja saivat tittelit. Onhan siitä jo varmaan pari vuotta kun olen collien kanssa ollut viimeeksi kehässä, mutta Fox oli helppo esittää :). Nemi-junnu oli eri/4. Sitten juuri ennen kelpieitä oli Leenan Tikkari pu2 ja vara-cacib.

Jilla ja Rape oli ainoat kelpiet. Anatoli oli nopea tuomari ja palkitsi molemmat ERInomaisella ja lopulta Rape oli rop ja Jilla vsp ja molemmat saivat sert, cacib ja tittelit! Ei siis lainkaan turha reissu, kuudesta mukana olleesta koirasta neljä sai tittelin!

Tänään maanantaina sitten palasimme kotiin ja ensi viikonloppuna reissut jatkuu minun osalta - tosin tälläkertaa ilman koiria!

Kuvia oli vain kuusi, tässä meidän "leiri"

Ennen ryhmäkehiä esiintyi soittokunta - ei meillä suomessa...

Jv-08, V-08, Baltv-10, Tk1 Bestseller Jamilla My Lion