Nyt ihan vaan lyhyesti tästä näyttelypäivästä, väsyttää niin kovin ettei juttu luista. Takana siis ihan uusi, voisi kai sanoa ainutkertainen kokemus maailmanvoittajassa. Pelkkää plussaa saa näyttely siitä, että kulkeminen oli helppoa (pitkiltä jonoilta vältyttiin...) kehä oli iso ja tilaa myös kehän ympärillä.

Meillä oli tuttu tiimi, omat työt, harmaat vahvistukset (Ella, Anniina ja Veera esitysapuna). Ei meille kirkkaimpia tuloksia tullut, mutta ihan ok kuitenkin. Tarmolle ja Jillalle eh sekä Kuuralle ja Tamsulle eri. Meillä kasvis koostui kolmesta paikalla olleesta kasvatista ja olimme viidestä hienosta ryhmästä neljänsiä kunniapalkinnolla. Ihan mukavasti!

Kiitos taas meidän ahkerille kasvatinomistajille että meillä oli edustusta paikalla. Sekä tietysti kaikille apukäsille kehässä ja sen ulkopuolella. Nyt huilataan näyttelykuvioista, keskitytään muihin asioihin hetkeksi. Voi hyvinkin olla että tämä oli omien tyttöjen viimeinen näyttely tältä vuodesta, etenkin jos pentukuviot onnistuu. Vaan hienostihan meidän näytelmät on tänä vuonna menneet. Jillalla oli erkkarin Rop-jälkeläisryhmä, Tamsku sai Joensuusta kolmannen cacibin (Elvi siinä heti perässä vara-cacib), Kuura valioitui erkkarissa ja nuori Tarmo sai Imatralta ja Joensuusta sertit ja cacibit.

Ei ollut helpoin paikka kuvata, mutta tässä Teemun ottamia, jokaisesta jotain.

Tarmo

SAM_0174-normal.jpg

Kuura

SAM_0183-normal.jpg

Jilla

SAM_0193-normal.jpg

Tamsu

SAM_0196-normal.jpg

Tämä ruusuke jäi muistoksi tästä näyttelystä. Oikeasti nämä kasvisluokan ruusukkeet kuuluu vähän jokaiselle ryhmässä olevalle, sillä eihän meillä koko luokkaa olisi ilman niiden koirien omistajia!

unnamed-normal.jpg