Ei alkanut tämä vuosi omalta osalta lupaavasti. Keskisormessa on ompeleet, muutama tikki jouduttiin laittamaan, kun sattui töissä pieni vahinko. Ei sillä, haava ei ole suuri, vaan on ikävässä paikassa. Olin suunnitellut jo loppiaiselle agilityä, vähän tokoa ja vähän näyttelytreeniä. TIETYSTI ne tikit on siinä kädessä millä palkkaan koiraa! Argh!

No, tässä välissä on hyvä selata sitten koekalenteria. Jos vaan vapaapäivät antaa myöten, niin Jillan kanssa kokeillaan keväällä/kesällä tokokokeessa miten ne avo-liikkeet sujuvatkaan ja kurvaillaan muutama agikisa. Tamskulle on jo pari näyttelyä katsottu, josko se jostain saisi tänä vuonna cacibin ja luonnetestipaikan :). Sanni jatkaa tätä vuotta päivä kerrallaan, näyttelyillä sitä tuskin enää raaskin "rasittaa".

Sain myös heräteltyä vähän kotisivuja. Alku sujuikin jo liian hyvin. Muistin salasanat jokapaikkaan (muutaman arvailun jälkeen). Ongelmaksi kuitenkin muodostui, että en saanut uusia kuvia laitettua, kun kuvapalvelin oli muuttunut. Kasvatit-sivuille lisäsin Tarmon, mutta kuvia en edelleenkään sinnekään saanut. Minä tekniikan ihmelapsi.

Tässä hämärä ja heilahtanut kuva siltä reissulta kun Elvi ja Daisy kävi meitä katsomassa. Kuvassa hyppää Daisy.