Paljon on tapahtunut ja päivitykset pahasti jäljessä, myönnetään....

Perjantaina oltiin Kiti Palviaisen agilitykoulutuksessa Jillan kanssa. Mietittiin erilaisia ohjaustekniikoita ja välistävedot kolmella rinnakkain olevalla hypyllä sujuikin vinkkien avulla hyvin =). Sitten sanottiin, että minun täytyy pysyä ohjauksen suhteen selkeällä ja rauhallisella linjalla, kun Jilla käy niin "kuumana".....

Sunnuntaina oli tokon vuoro. Kouluttajina meillä oli Sanna Viitanen ja Pernilla Tallberg. Ensin vähän teoriaa, sitten käytäntöön. Jillan kanssa mentiin ALO-ryhmään, mutta meidät siirrettiin AVO-ryhmään, koska sinne meillä on kilpailuoikeus. Vähän kyllä ajattelin, että mitenkä selviydymme, kun harjoittelimme avo ja voi luokkien juttuja, mutta sieltä löytyi hienoja pätkiä.

Sannan kanssa aloitimme luoksetulon pysäytys harjoituksia, joita Jilla teki yllättävänkin hyvin treenimäärään nähden. Ainut vain, että pitää olla tarkkana ettei Jippu ennakoi. Sanna sanoi ajattelevansa Jillalle toimivan käsimerkin paremmin, itse olen samaa mieltä. Ja taas huomasin kuinka lelupalkka toimii paremmin. Tätä liikettä siis harjoiteltiin osissa ja olin enemmän kuin tyytyväinen =).

Kuvan on ottanut Hanna Nilsson, kiitti!

Pernillan kanssa aloteltiin ruudun alkeista, joita Jilla on jo vähän kokeillut. Tosin siitä on jonkun aikaa, mutta muisti mistä oli kyse. Pernilla sanoi Jillan hakevan paikkaa hyvin ja pikkuhiljaa voi sitten käydä lisäämään matkaa. Tunnistusnoutoa harjoiteltiin ihan lyhyesti, se olikin meille ihan uusi liike, onneksi Jilla tykkää noudoista!

Mutta sitten Helsingin reissuun, joka olikin Tamaralle ensimmäinen matka. Lähdettiin maanantaina puolen kahdeksan aikaaan aamulla ajamaan. Sanni jäi kotiin hyvään hoitoon, kun äitin sukulainen tuli meille sitä hoitamaan =). Ihan ensimmäisenä Helsingissä olikin yksi reissun kohokohdista - nähtiin Papu! Kelpiet saivat juosta koirametsässä vapaana ja tulivat hyvin juttuun keskenään. Oli tosi kiva nähdä Papua, joka oli oikein iloinen ja onnellinen koiranpentu =).

Helsinki

Papu vauhdissa

Sitten Papua vähän joka suunnasta =)

Siskokset TamTam & Papu

Sitten iskä ja Mika lähtivät Korkeasaareen ja me äitin kanssa shoppailemaan keskustaan. Shoppilussa menikin sitten useampi tunti ja mukaan tarttui vaatteita. Illemmalla sitten serkkuni Oulusta tuli meidän mukaan ja yöpaikka oli oikein hyvä, koirienkin kannalta. Illalla vielä saunottiin ja oltiin uima-altaalla. Kyllä nukutti kaiken sen jälkeen.

Muutama kuva sieltä Korkeasaaresta

Olisikohan meidän leijonankesyttäjän (Lion Tamerin) pitänyt olla paikalla?

Tiistaina olikin vuorossa Linnanmäki. Kävin kaikki hullut laitteet ja siinä oli sitten rieputusta ja voitte kuvitella millainen olo kaiken sen jälkeen on =D. Mutta hauskaa oli!

Kokonaisuudessaan oli tosi kiva reissu! Ja pitkä kirjoitus kuvineen ;).....