Mikäs sen parempaa kuin täysin vapaapäivä, aurinkoa ja tämä kaikki vielä maanantaina?! Olisipa pääsiäinen useammin. Sain vielä kauhean siivousvimman heti kun olisi pitänyt lukea tenttiin. Mutta auringosta nautittiin ja juotiin päiväkahvit takapihan terassilla, alakylässä siis. Kelpiet makoilivat ulkona myös, mutta ei ne siellä viihdy ilman ihmisiä. Mikäs niillä siellä olisi ollessa pihalla, meidän Iitu-sheltti ei olisi sisälle tullutkaan. Nämä kelpiet taas on siellä missä mekin.

Varasin myös agihallin. Tamsku pääsi ekaa kertaa juoksun/astutuksen jälkeen treenaamaan. Aloitettiin niinkin railakkaasti kun että treenattiin istumista lähdössä :D Vaikka se ei ole lähdöstä karkaillut, niin ei sitä ole pahitteeksi muistuttaa. Tässä myös huomasin sen, ettei Tamsku käynyt sen enempää kierroksilla kuin aikaisemminkaan, vaikka oli pitkä tauko ollut. Tai sitten se näkyy vasta kun  tehdään pidempää rataa. Jilla sai tehdä myös aika pieniä pätkiä.

Molemmille vähän myös tokoa lopuksi. Paikkamakuun ne sai suorittaa kahden koiran taktiikalla :D pyysin ne maahan ja kävelin kauemmas ja palasin. Tamsku teki lisäksi molemmat jäävät ja luoksetulon. Jilla taas kaksi stoppia ja jäävät.

Tulipa hyvä mieli. Tänään pidetään lepopäivä ja käydään vain kävelyllä.

Ellan blogista kopioitu kuva, Elvi on taitava!

elvi-normal.jpg

Tarmoa naurattaa, pääsiäisen "saalis"

SAM_4704-normal.jpg