Tänään tapiksella tokoiltiin molempien tyttöjen voimin. Saatiin nyt niitä videoita, kiitos Ellan! Jotenkin aavistelen, että etenkin Tamskun videoista tulee muutama ihminen iloiseksi :). Meillä ei ollut ihan nappi treenipäivä, mutta tietääpähän taas mitä treenata.

Ukkosen jyrinä taustalla me reenailtiin, mutta vettä ei saatu niskaan. Jilla teki yhden seisomisen, muutaman ruudun (osa onnistui, osa menni vähän sivuun), kaksi stoppia (toinen valui kovasti) ja sitten hyppynoutoja. Ne onnistui muuten hyvin, mutta siinä, kun Jillan pitäisi tulla sivulle, niin se kävi maahan? Outoa. Kun muut oli tehneet sai Jilla vielä tehdä pienen seuraamisen ja vähä kaukoja. Se teki niin tosissaan ja täysillä, kun oli ollut tietysti kateellisena yleisössä ;).

Tamsku seurasi, teki kaksi seisomista, luoksetulon ja hyppyä. Meillä liikkeet on hiomista vailla, mutta kokonaisuus on ihan hyvä. Meillä nyt on erikoinen ongelma. En tahdo aina saada sitä sivulle? Pitää varmaan alkaa siitä naksuttelemaan ja tekemään tosi kiva juttu, sillä se tykkää tehdä ihan kaikkea muuta, mutta tässä mättää joku?

Näitä linkkejä painamalla pääsee katsomaan videon!

Tamsku tekee liikkeestä seisomisen
Tamsku leikkii
Tamsku luoksetulo
Tamsku hyppy

Lisäksi minua ärsyttää se heinän syöminen treenin aikana. Meidän tytöt harrastaa tätä liikkeiden välissä. Nyt olin sitten loppuajasta jo napakka ja annoin siitä palautetta. Ja mitä kävi? No heinän syöminen väheni heti huomattavasti. Pitäisi osata olla ohjaajana selvempi ja mustavalkoisempi, jotta koirat ymmärtää mikä on sallittua ja mikä ei.