Täytyy sanoa, ettei tämä jatkuva pimeys, vesisade ja koleus ainakaan piristä ihmistä. Viime sunnuntaina ajeltiin Hyvinkäälle agilitykisoihin. Reissu oli mukava, mutta mitään tuloksia ei saatu aikaiseksi :D. Radat oli mukavia ja harmittaa etten saanut ohjattua tyttöjä niin hyvin että oltaisi päästy kunnialla loppuun asti.

Tamskun eka rata oli huono, tuntui ettei se ollut oikein hanskassa. Luulen, että se oili vähän hämillään siitä hallista, kun ei olla koskaan sellaisessa Tamskun kanssa oltu. Toinen rata menikin jo oikein mukavasti, mutta matkalle osui yksi ylimääräinen pituus-este...

Jillan eka rata oli muuten puhdas ja oikein sujuvaa menoa, mutta en ehtinyt kääntää sitä kepeille ja rouva kelpie päätti mennä muurin :D Se oli niin pienestä kiinni, muuten tosi kiva rata! Seuraavalla sitten saatiin tulos, taisi olla 10. Hyppis (missä oli vain Jilla) selvitettiin neljä ekaa hyppyä kunnialla (radan vaikein kohta meille) mutta sitten rata kosahti putken väärään päähän.

Harmitti kun meillä oli niin paljon hyviä kohtia ja sitten kuitenkin sattui aina jotain. Laitoin facebookiin, että vaihdan ehkä postimerkkien keräilyyn :D. Noh, ei sentään, kokeillaan välillä tokoa niin saadaan jotain uusia tuulia. Jilla on menossa joulukuussa vielä kokeilemaan miten ne AVO-liikkeet on meillä hallussa. Tamsku keskittyy missikisoihin. Niin ja treenejä jatketaan agilityn parissa normaaliin tapaan, tietty. Talvella on muutekin niin paljon vähemmän kisoja, että katsotaan sitten kun tällä lähellä on seuraavat.

Onneksi Jillan jälkikasvu on pitänyt mainetta yllä ;). Elvi oli mukana rallytokon SM-kisoissa ja joukkue voitti hienosti hopeaa. Ella oli Elvin kanssa saanut täydet 100 pistettä, joten me voidaan mamman ja siskon kanssa vaan onnitella Ellaa sekä tietenkin muuta joukkuetta myös.

Tarmo ja Alvin kävi myös kokeilemassa agilityä Ilonan kanssa tässä vähän aikaa sitten yksityisvuorolla. Pojat NIIN tykkäsi ja Alvin oli etenkin oikein mallioppilas.

Ei ole yhtään tekstiin sopivaa kuvaa, mutta laitetaan kesäkuva nyt syksyn piristykseksi.

Tämä on se kesä, kun Jilla odotti Tarmoa.

SAM_2874-normal.jpg