Nyt kun meillä vaihtui agilityt keskiviikkoon niin olikin agipäivä. Ratapohja taisi olla Teemu Linnan käsialaa, kun hän oli täällä vasta kouluttamassa. Eka treeni koostui putki-hyppyrallista, joka alkoi meidän osalta ei-lupaavasti. Jilla varasti lähdössä eikä irronnut toisena esteenä olevaan putkeen. Otettiin uudelleen ja nyt kesti lähdössä ja saatiin tehtyä rata loppuun asti. Sellainen pieni kauneusvirhe ja läheltä-piti tilanne sattui matkalle mutta Riikka antoi niihin vinkkejä ja lopulta saatiin puhtaasti tehtyä koko pätkä.

En kai ole vielä ihan toipunut siitä flunssasta täysin kuitenkaan. Vähänkin kun juoksi niin tuntui että jalat oli kyllä niin raskaan tuntuiset ja ihan kun kunto olis loppunut kesken heti alkuunsa. Jotenkin tämä ohjaaja käy nyt puoliteholla :(.

Seuraava olikin meille vaikempi koska siellä oli sitten useampi meille vaikea kohta ja takaakierto. Ekalla kerralla onnistui kaikki muu paitsi se takaakierto ja siihenkin Riikka opasti hyvin. Sitten lopuksi saatiin tehtyä tämäkin puhaasti alusta loppuun, eikä ollut edes yhtään läheltä-piti tilanteita! Oli kiva tunne onnistua :-).

Käveltiin hallilta kotiin ja mietin sitä kuinka sopiva koira Jilla on minun käteeni. Vaikka siihen usein välillä menee hermot, niin minulle se on paras mahdollinen....

Jilla

DSC00047.jpg

Ja tyttärensä Tamsku

DSC00024.jpg