Pentusille tuli eilen ikää mittariin 6kk =) Jokainen on päässyt sen kunniaksi kameran eteen poseeraamaan. Höpisin jo viikonloppuna että tiistaina tulee puoli vuotta täyteen, mutta sehän olikin keskiviikko... kesälomalla päivät menee ihan sekaisin ;).

Arki alkoi, kirjat ostettu ja taas kasa läksyjä tehtävänä. Kelpiet ovat ihmetelleet aamulla herätyskellon soittoa, kun eivät ole moista paljon kesällä kuullut =D.

Jilla, joka ei koskaan herätä minua, ei edes vaikka olisi joutunut ampiaisen piston kohteeksi, tässä pari yötä sitten herätti, kello oli jotain 05.54. Ensimmäisenä tuli mieleen tietysti että pitää päässä ulos tarpeille tai jotain. Ei sillä kuitenkaan mikään hätä ollut, ajattelin kuitenkin, että kun ikkuna oli auki ja sieltä tuli kova savun haju, että liittyiköhän jotenkin siihen? Tiedä sitten....Juoksuista senverran, että tiputtelu alkaa olemaan ohi ja turvotus jo laskenut.

Mutta tässä puoli vuotiaat pikku-Leijonat (nimi aina kuvan yläpuolella):

Sabletail's Lion Daisy "Daisy"

Sabletail's Lion Moon Rocket "Kuura"

Sabletail's Lion Tamer "Tamara"

Sabletail's Lion Of Savannah "Papu"

Sabletail's Lion Mind "Elvi"

Sabletail's My Leo Minor "Alvin"

... Ja kukas se tämä sitten? Ehei, ei meillä ole seitsemättä kasvattia, tässä on äippä-koira ihan itse Bestseller Jamilla My Lion puoli vuotiaana =)!