Nyt juhannuksen jälkeen sain nauttia pitkistä vapaista, ennen pitkää työputkea. On se ihmisen ajatus kummallinen. Kiireen keskellä sitä toivoo päivää, ettei tarvitse tehdä mitään. Kun sellainen päivä koittaa, niin kyllä on tylsää. Onneksi naiset saa aina muuttaa mielipidettään ;).

Käytiin me eilen tokoilemassa. Jilla oli alkuun ihan hyvin hommassa mukana, mutta tuntui loppua kohden vähän tehottomalta. Se on käynyt tekemään väljiä perusasentoja ja hitaita maahanmenoja. Mutta meidän stoppi on muuttunut. Jep. Tehtiin vähän juhannustaikoja ja vaihdoin käskyjä. Ollaan saatu ihan hyviä stoppeja, MUTTA vauhti on hiippailua. Se ei haittaa, ollaan niin kauan lyöty päätä seinään stopin suhteen, että jos saadaan se kokeessa onnistumaan niin ollaan valmiita tinkimään vauhdista.

Tamsku on hurja pimu. Se teki onnistuneen paikkamakuun, tosin käyn palkkailemassa usein. Se seuraa tiiviisti. Ennakoi maahanmenoa. Ja liikkeestä seisominen menee hiippailuksi. Luoksetulo on hyvä. Mutta se taas on niin korkeassa vireessä, että saa ennemmin rauhotella. Intoa on, kovasti.

Mama on kova uimaan

IMG_0826-normal.jpg

Miksi koirat ravistelee aina ihmisen vieressä?

IMG_0827-normal.jpg

Meillä on täällä upeat lenkkeilymaisemat

IMG_0831-normal.jpg

Oma koira, joka heiluttaa häntää niin että kolisee ja suuttuu pienessä hetkessä. Ei käy tylsäksi :)

IMG_0830-normal.jpg

Käytiin punnitse ja säästä kaupassa osatamassa pähkinöitä. Siellä oli niin paljon kaikkea, että iski valinnan vaikeus.

IMG_0837-normal.jpg