Lpky järkkäsi ekat rallytokot ja mukana oltiin molempien tyttöjen kanssa. Tuomarina Hannele Pirttimaa, kuten myös silloin pari viikkoa sitten.

Jilla oli ekana vuorossa, sen kanssa rata meni nätisti mutta kahdella kyltillä se oli istunut, missä ei olisi pitänyt. Niistä tuli miinusta yhteensä -20p, se on Jillan hankala ymmärtää, että tokossa pitää aina istua perusasennossa kun pysähdytään, niin sekoittuu (ohjaajalla sekä koiralla) myös tänne rallyn puolelle. Kokonaispisteet 77p eli hyväksytty tulos.

Tamsku oli innoissaan kuin olla ja saattaa. Me saatiin miinuksia siitä, että se kierti yhden kyltin ja siinä missä koira istuu edessä ja ihminen peruuttaa, niin se istui liian monta kertaa. Seuraaminen ei ollut oikein seuraamista, se hyppi, pomppi, teki pyrähdyksiä. Yksi sana kuvaa hyvin, vallaton. Meillä ei tälläkertaa pisteet riittäneet hyväksyttyyn. Jos jossitella haluaa.... jos olisin yhden kyltin uusinut mistä tuli -10p ja uusinta olisi onnistunut olisi meillä ollut hyväksytty tulos. Jäi siis aika pitkä matka edelliseen 84p, haha! Rallyssä saa uusia kaksi kertaa, mutta minä en oikein osaa sitä käyttää. Nooh, eipä näitä jäädä harmittelemaan!

Ella ja Elvi kisasivat viikonlopun aikana tokossa ja rallytokossa. Harjoiteltavaa vielä jäi vähäsen, mutta ekasta evl-kokeesta kuitenkin tulos (evl3), joten ei huono aloitus :).

Omat koirat pääsi vielä rallyn jälkeen juoksemaan Suskun koirien kanssa, siellä ne viisi kelpietyttöä sovussa meni kaikki vapaana.

Kiitos Miiralle kuvista!

Jillan kanssa spiraalia tehdään, ehkä.

rallytoko-5.jpg

Jilla istuu edessä, eikö ole tiivis? ;-)

rallytoko-6.jpg

Tamskun kanssa lähdössä

rallytoko-30.jpg

Tamsku seuraa, tässä kohtaa se ei hyppinyt :-D

rallytoko-32.jpg