Vuoden ekat agilitykisat takana. Imatran kennelkerhon järkkäämät kisat, Lau:n hallissa. Lyhyt matka meillä siis. Tuomarina oli Allan Mattsson ja ihan mukavia oli nämä radat. Tuloksellisesti aika laihaksi jäi: Tamsku hyl-hyl ja Jilla 5-hyl. Mutta kirjottelen vielä koottuja selityksiä:

Tamskun kanssa A-rata (alla olevassa kuvassa) oli siis suht suoraviivainen. Tätä rataa tehtiin esteelle 10 asti puhtaasti, mutta ajattelin ehtiväni hypyn 11 ja pusiin väliin. Vaan en ehtinyt ja Tamsu ei päässyt siten hyppyä hyppäämään kun olin edessä ja siinä kohden tehtiin hylky. Jatkettiin loppuun ja rima 13 tippui (tein poispäin-käännöksen). Muuten loppuradalla ei ollu mitään ihmeellistä. Eli loppusummana ohjaajan huono ohjausvalinta ja yksi pudotettu rima.

unnamed.jpg

Toinen rata oli tämänlainen. Esteelle 9 pääsimme puhtaasti mutta Tamsku hyppäsi hypyn 8 niin pitkälle etten saanut sitä kepeille käännettyä. Siitä tuli vitonen. Sitten loppu meni hyvin, mutta kun minun piti ohjata putkelle 19 ohjasin putkelle 3... tyhmä, tyhmä minä. Tamskulle kyllä siitä pisteet, että se menee kyllä mukavasti, mutta miten minä olen niin urpo :-D!

Tuon alla olevan linkin kopioimalla näkee mein radan:

https://www.facebook.com/video.php?v=10205428042974900&set=vb.1664776263&type=2&theater&notif_t=like

unnamed.jpg9.jpg

Jillan radoista ei nyt pohjapiirroksia olekaan, mutta eka rata Jillan kanssa oli samantyylinen kuin tuo Tamskun edellinen rata. Saimme tuloksen 5 ja olimme sijalla 4. Jilla ehti mennä muurin ohi, mistä sitten tuli se yksi virhe.

Toinen rata Jillan kanssa alkoi sillä että se alitti ekan riman! En tiedä jätinkö sen liian lähelle, varastiko se lähdössä vai eikö se huomannut rimaa. Tätä ei ole kyllä aikoihin käynyt edes treeneissä. En ollut ihan satavarma alittiko se sen vai ei, joten jatkettiin vain rataa. Loppupäästä putken jälkeen yksi hyppy ei osunut linjalle ja se jäi välistä. Muita virheitä ei tullut. En jäänyt näitä hyppyjä korjaamaan, kun virheet niistä olisi kuitenkin tullut ja nyt Jillalle jäi hyvä mieli, kun rata oli kerralla "valmis". Tietty jos ekan riman alittamisesta tulee ongelma, niin puututaan siihen.

Ne oli tällaiset kisat, seuraavia jo katsellaan! Tytöt on kyllä kivoja kisakamuja. Tamskun kanssa yritin saada tokokoepaikkaa, mutta hankalaa on, kun kokeet on heti täynnä. Ekana ajattelin että laji on nostanut suosiotaan, sillä Jillan kanssa ollaan aina kokeisiin mahduttu. Mutta ilmeisesti ihmiset haluaa kokeisiin ennen sääntömuutoksia (kuten mekin..) joten siksi niitä paikkoja onkin nyt vaikeampi saada :).

Jillan tytöistä on ollut hienoja kuvia, Kuurasta kauniin sinertävän sävyinen ja sitten Ellan blogista varastin Elvin punertavan kuvan.

11064814_10205779904997722_3550934039691

Elvin on kuvannut Hanna Perämäki

AY5H2067.jpg