Tulee nämä päivitykset myöhässä, syytän juuri alkanutta koeviikkoa ;). Onneksi sitten alkaa kesäloma!

Sunnuntaina oltiin Sannin kanssa Haminassa, junior handler kehässä viimeistä kertaa. Tuomarimme oli latviasta, selvästi tiesti mitä teki, sillä hän vaati junnuilta, miten sen nyt sanoisi.....teknistä osaamista eri kuvioissa =). Teimme mm. T-kirjaimen. Ja jotta en olisi päässyt liian helpolla, näyttelyhousuissa oleva hakanen irtosi, ja housut meinasivat sen myötä tippua jalasta =D -Onneksi kuitenkin kesti päällä........

Ensin oli piirimestaruus, jossa ylsimme meidän suorituyksella 8 parhaan joukkoon (5 parasta palkittiin), samoin myös SM- osakilpailusta. Pääsimme noin pitkälle ja siitä voikin olla tosi tyytyväinen, sillä taso on erittäin kova! Suoritukseen olin myös tyytyväinen, joten tähän oli hyvä lopettaa. Sanni teki kaiken juuri niinkuin pyysin sitä tekemään ja kyllähän se jo oikeastaan aika pitkälle tietää mistä on kyse =).

Junnu-"uralleni" on mahtunut 30 virallista junnukisaa (jos en aivan väärin laskenut). Sijoituksia taitaa olla 18. Junnukoiranani on ollut yleensä Sanni, mutta mm. samojedi, pk collie, kelpiet ja ranskanbulldoggi ovat olleet kisakaverinani.

Mukaan on mahtunut paljon onnistumisia ja yllättävän hienoja sijoituksia sekä kuten arvata saattaa myös niitä epäonnistumisia, joista ei olla kuitenkaan lannistuttu. 

Tässä huippuhetki Lappeenrannan KV näyttelystä, vuodelta -08. Tuomarimme Markku Kipinä sijoitti meidät vanhempien sarjassa voittoon ja kilpailussa nuorempien sarjan voittanutta vastaan, hän valitsi meidät päivän parhaaksi!

Ja tähän lopetimme viime sunnuntaina, Haminaan, päästyämme SM-osakilpailussa 8 parhaan joukkoon. Idan kuvista kävin kopioimassa =).

Sitten maanantaina järjestimme speed racen, sillä keräämme rahaa nuorten sm-kisja varten. Osallisujat olivat hyvin kelpie painotteisia ;). Jilla kävi juoksemassa jälkikasvunsa kannustaessa. Jalat taisi mennä kovempaa kuin pää, sillä Jilla juoksi lähtötolpan väärältä puolelta, josta tuli muutamia sekunteja lisää aikaa. Niin kovaa se kuitenkin tuli, mitä jaloistaan pääsi! =) Kuura juoksi pentujen sarjassa, joka meni Susannan luo suorinta tietä, minkä ehti. Kuuris sai myös palkinnon, sillä oli kisan nuorin osallistuja!

Elvi, Alvin, Tamara & Kuura

Elvi & Alvin