Ei kyllä tarvitse ulkomaille lähteä, kun täällä on ollut yli 30 asteen helteet ja samaa ennustus näyttää jatkuvan pitkälle viikkoa. Jilla ja Tamara ovat käyneet uimassa nyt useampana päivänä, Sanni ei veteen mene. Jilla on itseasiassa ainut joka ui, Tamis oottaa Jillaa vedessä niin, että jalat ylettävät pohjaan.

Sisarukset sensijaan tuntuu olevan melkoisia vesipetoja, Elvistä, Daisystä ja Kuurasta olen nähnyt hauskoja uimakuvia, Alvinkin kävi testailemassa vedessä polskimista.

Eilen käytettiin sisaruksia rallattamassa rannassa ja pääsivät sitten veteen vilvoittelemaan. Illalla käytiin sitten Jillan kanssa ihan kahdestaan uimapaikalla, muiden kauppareissun aikana. Jilla selvästi nautti jakamattomasta huomiosta ja polski pitkiä matkoja menemään. Laatuaikaa ;).

Alla Ellan ottamia kuvia eiliseltä. Ainiin, päivittelin kotisivuille tässä vähänaikaa sitten jokaisen kasvatin sivuille "uudet" kuvat. Pennut ovat kuvissa noin 3-4 kk eli ei ihan uunituoreita kuvia, mutta kaikkien kuvat on melko pienen ajan sisällä otettuja, eli pennut ovat niissä aika samanikäisiä. Täytyy päivitellä jokupäivä lisää.