Aloitetaan tärkeimmästä, Tamskun juoksu on alkanut! Se alkoi juuri lokakuussa, kuten arvelinkin. Näköjään se pitää suunnilleen 8 kuukauden juoksuväliä. Nyt toivotaan että saadaan joulupentuja.

Muuten on ollut blogin puolella hiljaista, kun on ollut vähän huono viikko. Ei onneksi koirien takia. Jillan kanssa käytiin eilen treenaamassa agilityä kouluttajan opissa ja meillä on nyt mennyt hyvin niin nämä treenit, kuten myös viikko sitten Riikan kanssa. Tekisi mieli lähteä 19pvä Kotkaan kisaamaan, mutta en vielä laittanut ilmottautumista.

Messarinkin halvin ilmottautuminen jo meni, mutta ketään en laittanut. Tamskua ei nyt tietenkään, kun se astutetaan ja Jillaa en sen takia, ettei se toisi sieltä mitään pöpöjä. Niitä pöpöjähän voi saada mistä vain, mutta messariin ehtii sitten tulevinakin vuosina.

Kuvat on nyt aika laadullisesti huonoja, kun ne on vaan puhelimella räpsittyjä. Miten sillä onkin olevinaan niin paljon helpompi ottaa kuva kun kameralla?! :)

Siivosin tyttöjen kansiot kaikesta ylimääräisestä. Nuo kansiot on kyllä ihan älyttömän hyvät, koska olen niin taitava hukkamaan kaikkia papereita, että muuten niitä tärkeitä rekkareita sun muita olisi etsitty jo sen kymmenen kertaa.

unnamed1-normal.jpg

Nämä agilitystä saadut nollalaput olen säästänyt muistona ja löysin niille aika mainion paikan omissa muovitaskuissa :D.

unnamed2-normal.jpg

Jottei totuus unohtuisi, mikä vie suurimman osan päivästä...

unnamed3-normal.jpg

Jilla hoitaa Tamskua, aika suloista.

unnamed4-normal.jpg