Juuri tultiin Jillan kanssa agilitytreeneistä kotiin ja olin varautunut että sateessa kävellään sinne, tai viimeistään sitten kotiinpäin. Ihmeen hyvä tuuri, vettä satoi vain nimeksi, eikä se edes kastellut (sama oli viime keskiviikkona). Itse treenit meni vaihtelevasti, oli hyviä ja sitten oli huonompia pätkiä. Näinhän se yleensä.

Maanantaina käytiin päivällä ihan itse treenaamassa, niin että Tamskukin oli mukana. Vähän jäi harmittamaan että unohdin sen kanssa ottaa rengasta, onhan se kisoissa meiltä nyt sujunut, mutta haluaisin vahvistusta, jotta sitä ei tarvitsisi jännittää.

Tiistaina saatiin Jillan kanssa lenkkiseuraa Ilonasta ja villakoira Ellistä. Tänään nähtiin pikaseltaan Ellaa ja Elviä. Jilla kyllä tykkää kun näkee kavereita :-).

Illan viimeinen näky on usein tämä. En ehkä ikinä totu siihen että Jilla ottaa AINA unikaverin, se jaksaa minua aina hymyilyttää! Nyt kainalosta löytyy Tamskun agilitypalkinto...

unnamexd.jpg

Tämä on auton ikkunasta otettu kuva, oli niin kaunis taivas. Ei kyllä läheskään niin näyttävä, kun joskus saimaalla on saanut otettua taivaskuvia.

unncamed.jpg