Viime perjantaina käytiin Jillan kanssa dobo-tunnilla. Otettiin mukaan myös Ilona ja Alvin. Yhden tunnin olin aikasemmin keväällä käynyt kokeilemassa tätä jumppaa Tamskun kanssa ja halusin myös Jillan kanssa testata :). Aluksi Jilla sekä Alvin hyppi pallon yli, kun eivät ymmärtäneet että pallon päälle tulisi jäädä. Pienen harjoittelun jälkeen molemmat jo viihtyivät pallon päällä ja oli huima taas nähdä kuinka paljon siinä vaaditaankaan lihastyötä. Kyllä niitä väsytti ja janotti tämä urheilusuoritus. Venytykset ja muut vastaavat sujuat hyvin, kyllä Tamsku oli kateellinen, kun joutui kotiin jäämään :).

Lauantaina käytiin Jillan kanssa agilitykisoissa Ruokolahdella, Allan Mattssonnin tuomaroidessa. Lähdettiin ihan kahdestaan matkaan, mutta hyvin löydettiin perille ja oltiinkin ajoissa. Eka rata oli mielestäni helpoin, keskimmäinen siltä väliltä ja viimenen (hyppyrata) kaikista vaikein.

Ekalta radalta saatiin tulos 10, jolla sitten sijoituttiin toiseksi :). Jilla oli kovin mielissään palkinnoista, kun sai mm. uuden uimalelun! Enkä itsekään pistänyt lauantaikarkkeja pahakseni ;). Toinen rata kosahti putken väärään päähän, kun itse en ehtinyt ohjaamaan, siitä hylky. Kolmas rata oli aika vääntöä ja molemmat oli jo vähän väsy, mutta saatiin tulos 15, josta sitten irtosi 4. sija. Paljon toivotut nollat jäi vielä odottamaan, jospa me joskus saatas niitäkin... Kivaa meillä kuitenkin oli ja kesäkuussa taitaa olla vielä kaksi starttia edessä :).

...Katso kelpien loikkaa...Jilla Ruokolahdella 25.5.13 © Mirkka Kalmari

jia3-normal.jpg

jilla-normal.jpg

jilla4-normal.jpg

jila2-normal.jpg