Meillä oli lauantaina jännä päivä. Ajeltiin Ellan ja Jossun kanssa Sipooseen luonnetestiin, kera Jillan, Tamskun ja Elvin. Tuomarina meillä oli Tarja Matsuoi ja Leena Turunen. Onneksi ohjaajia ei testata, oma hermorakenteeni olisi ollut -3, sillä ohjaaja kovasti jännitti luonnetestejä, vaikka siinä testataan koiraa.

Tamsku aloitti meidän porukasta oman osuuden. Kovin oli Tamskun näköinen testi, pisteet alla....

Toimintakyky: +1
Terävyys: +1
Puolustushalu: +1
Taisteluhalu: +2
Hermorakenne: +1
Temperamentti: +3
Kovuus: -2
Luoksepäästävyys: +2a
Laukauskokematon ++ , hyväksytty 131 pistettä

Eli tämän tuloksen myötä Tamskusta tuli suomen muotovalio!

Seuraavana oli vuorossa Elvi, jolla oli myös ollut oman näköinen testi. Ella tosin taisi olla yllättynyt Elvin halusta puolustaa uhkaavassa tilanteessa. Rohkea tyttö :) Elvin loppupisteet +135 ja laukausvarma, yksi sert vielä niin Elvi valioituu myös. Tarkempi pistejako löytyy Elvin omasta blogista.

Viimeisenä oli vuorossa Jilla-mamma tyttäriensä jälkeen. Mamma veti oman testin hienosti läpi ja tämän myötä Jillasta tuli myös suomen muotovalio!

Toimintakyky: +1
Terävyys: +2
Puolustushalu: +1
Taisteluhalu: +2
Hermorakenne: +1
Temperamentti: +3
Kovuus: -2
Luoksepäästävyys: +3
Laukausvarma +++, hyväksytty 147 pistettä

Ei voi testien jälkeen muuta todeta, kuin että huomaa että äiti ja tyttäret ovat pääosin samasta puusta veistetty, tosin pieniä eroja tietysti löytyy. Kukaan ei ollut laukauksista kovinkaan kiinnostunut, taistelutahtoakin löytyi, sekä pehmeyttä ja toimintakykyä. Lisäksi meidän perheen molemmista koirasta tuli samana päivänä FI MVA, niin kyllä se skumpan paikka oli ;).

muokattu-normal.jpg