Käytiin Tamskun kanssa viime viikonloppuna Rakveressa näytelmissä. Koeviikon jälkeen oli kiva päästä reissuun :). Meidän porukassa oli Tamskun ja minun lisäksi neljä collieta sekä viisi ihmistä ja kahdella autolla mentiin. Varsin tuloksellinen reissu olikin, sillä jokainen sai jotain!

Lauantaina Tamsku oli ainoana kelpienä Cristian Stefanescun arvosteltavana. Tamsku sai toisen junnusertin ja oli samalla Junnu-Rop ja Rop. Isoihinkin kehiin jäätiin, mutta suuren osallitujamäärän joukosta saatiin vaan hyvää kokemusta.

Sunnuntaina kelpiet tuomaroi suomalainen Marja Talvitie. Kehä oli tälläkertaa suurempi ja muutenkin näyttelypaikka oli väljempi, kuin edellisenä päivänä. Tamsu oli vähän lyhyt Talvitien makuun, mutta päästä ja liikkeistä tuli kehuja ja satiin viimeinen junnu-sert ja samat ruusukkeet kuin edelliseltä päivältä. Näin Tamskusta tuli junnuvalio :). Ryhmistä taas vain kokemusta.

Sinällään harmi ettei kameraa ollut mukana, aamu- ja iltalenkeiltä olisi saanut hienoja maisemakuvia. Kaupoissakin ehdittiin pyöriä ja löysin muutaman hameen, jotka oli näyttelyssä päällä ja jäävät nyt odottelemaan kesää. Ruokakin oli hyvää, hotellin alakerrassa lauantai-iltana ihan harmitti ettei millään jaksanut syödä kaikkea :D. Suklaakakkukin löysi laukussa tiensä suomeen, oon havainnut sen parhaaksi, se on ihan lempparia! Ja Tamsku toi pari lelua, mistä Jilla on varmasti kovin kiitollinen :).

Sunnuntaina (tai itseeasiassa maanantaina) oltiinkin kotona vasta kolmen aikaan yöllä. Siitä sitten kolmen tunnin yöunien jälkeen aamulla kouluun ja töihin. Mutta se ei haitannut, onneksi matka meni hyvin ja hauskaa oli :). Kiitos ja onnea matkaseuralle!

JV-10 & Ee Jmva Sabletail's Lion Tamer