Viime päivityksestä onkin kulunut jo (taas) melko pitkä aika, tässä välissä ollaan ainakin käyty agitreeneissä, Tamara ja sisarukset täyttivät jo 4kk ja juhannuskin vietettiin saimaalla.

Viime tiistaina lähdettiin ekaa kertaa kaikki saimaalle (tähän mennessä minä ja aikuiset koirat ollaan jääty kotiin), mutta ihan hyvin koiratkin tuli pienissä tiloissa keskenään juttuun. Tamis joskus ärsyttää Sannia, mutta Sanni saa sitten näyttää kaapin paikan ;).

Ilmat suosivat ja kesän rusketus tarttui. Ainahan sitä jotain myös sattuu ja tapahtuu, mm. kameran linssinsuojus tippui laiturinraosta kivikkoon ja sieltä sitten yritettiin saada sitä pois. Ja onneksi saatiin, tosin itse sain polveen haavan, joka kyllä on jo onneksi parantunut. Koirat nauttivat laiturilla ulkoilmasta ja kävivät välillä vedessä viilentymässä, lukuunottamatta Sannia, joka varoo juodessakin ettei etutassutkaan kastu =D.

Ketterä kansityttö Jilla, joka kulkee veneeseen ja sieltä pois sekä muutenkin kansilla sujuvasti.

Tamara-pupsi 4kk

Ja Sanni kuukauden päästä 11 vuotta

Saaliiksi saatiin vain yksi ahven

Tehtävä: Etsi kuvasta kelpie?!

Sulkavan taivas illalla

Kuvia juhannuksena

Meidän tuttavien Örri-koira, joka oli Tamikselle hyvää seuraa =)

Jilla ja aurinko

Sulkavan näkymä

Kuvasarja Jillasta, joka huomasi uimisen olevan hauskaa tänä kesänä

Tamis meni ekalla kerralla hämmästyneenä mukaan, seuraavilla kerroilla jäi kahlaamaan ja odottelemaan, että Jilla tuo lelun rantaan, jollin se kävi sen nappaamassa emältään.

Huono tausta, mutta katsokaa sitä kuvan kohdetta, huomioimatta taustaa ;)