Taas ollaan menty viikko eteenpäin edellisestä päivityksestä. En ole ehtinyt blogia useammin päivitellä, kun on ollut töitä ihan mukavasti. Onneksi nyt näyttää siltä, että töitä on luvassa jatkossakin, hyvä niin! Muutenkin tässä itsellä vähän uusia kuvioita tiedossa, mutta niistä lisää myöhemmin.

Pentu on tosi mainio, nyt kun se kuulee ja näkee niin siitä on tullut tosi seurallinen. Se hakee kontaktia ihmiseen ja on selvästi aika utelias tyyppi. Ääntä lähtee heti jos joku kiukuttaa ja sisukkaasti on ensiaskelia jo otettu. Tänä aamuna se näki minun naaman ja heti kuului kimeä "väyh" ja se yritti juosta kohti.

Jilla viihtyy pentulaatikossa välillä, mutta lenkille se lähtee jo mielellään ja on muuallakin kuin pennun kanssa. Tamsku kävi toissapäivänä Alvinin seurana tokoilemassa. Nyt yritän Tamskun kanssa päästä siitä makupalasta eroon ja saada sen tajuamaan, että kehu on palkka, kun kokeessa ei kuitenkaan voi makupalaa olla antamassa. Onneksi sillä on intoa tehdä hommia, kuten oli myös Alvinilla.

Ella ja Elvi oli Pieksämäellä tokokokeessa metsästämässä viimeistä ykköstä alokkaasta ja sen he sieltä saivat :). ALO1 183 pistettä ja sija 3. Nyt siis TK1 Sabletail's Lion Mind. Hienosti tuli koulari kolmesta kokeesta ja jokaisella kerralla pisteet oli yli 180.
Siinä meillä on Tamskun kanssa tavoiteltavaa ;D.

3 viikkoa vanha poitsu :) sitä ei voi hymyilemättä katsoa!