Perjantai oli wanhojentanssi päivä ja herätys olikin jo viiden aikaan, koska olin jo vähän ennen seiskaa kampaajalla. Päivä meni tosi nopeesti ja tanssitkin sujui ihan kivasti. Mekko kesti päällä, vaikka oli olkaimeton, onneksi :). Kampaus ja meikki olivat myös yllättävän kestäviä, ei valittamista. Äkkiä tosiaan meni päivä, minkä eteen olin stressanut vähän, mutta pidemmän aikaa :D.

Illalla oli luvassa vielä jatkot harjulassa ja myönnetään että jaloissa oli jo rakkulat. Tanssikenkiä kun oli pitänyt jo päivällä ja nyt vielä myöhään yöhön. Kolmen jälkeen olin sitten kotona ja sitten neljältä startattiin kohti Tuusniemeä. Kyllä, vaja tunti jäi aikaa olla kotona ja en edes yrittänyt nukkua siinä välissä.

Matka meni mukavasti, vaikka luonnollisesti en ollut aivan virkeimmilläni, kiitos vain kärsivälliselle matkaseuralle ;). Kampauskin oli päässä, että ei voi väittää ettei handleri olisi panostanut :D. Eivaan, jos joku ihmetteli niin kampaus oli päässä vain edellisen päivän takia!

Ennen kelpiekehää pyörähdin Tuulan Neida-tervun kanssa kehässä, mukavin tuloksin, PN3 ja Vara-sert :). Siitä sitten suoraan kelpiekehälle. Kelpoja oli ilmoitettu 7 ja kaikki oli paikalla. Tuomarinamme oli Päivi Eerola ja Tamskun kanssa oltiin liikenteessä. Tamis oli hienosti parasnarttu, lopulta VSP ja sai kolmannen Sertinsä!  Arvostelukin oli mukavaa luettavaa:

Keskikokoinen, keskivahva, tasapainoisesti rakentunut, vaivattomasti liikkuva narttu. Hyvin narttumainen pää. Kaunis ylälinja. Tasapainoiset kulmaukset. Lupaavat mittasuhteet. Varsin lupaava. Näyttää ikäiseltään. Kauniisti esitetty. Hyvässä kunnossa. Eri/1, SA, Pn1, Sert, Vsp

Ajattelin yöuniin (=olemattomiin sellaisiin) nähden, että päivä olisi ollut paljon rankempi. Kotimatkalla syötiin ABC:n listalta ihan mielettömän hyvää ruokaa ja nukuin hetken aikaa, niin jaksoi hyvin kotiin asti. Mukava reissu!

Senverran on vielä pakko kirjoittaa muita kuulumisia, että Tamskukin aloitti juoksun, että nyt meillä on juoksuissa molemmat kelpot. Ja Jilla kävi viime viikolla Kipinoisen Einillä hieronnassa ja jumia oli löytynyt selästä ja reisistä, että tarpeeseen tuli.

Näyttelyssä ei ollut kameraa mukana, nyt on tarjolla vain tanssikuvia (Kiitos Elvin Ellalle...!)

  © Valkoinen Valas: