Tänään käytiin eläinlääkärissä pentujen kanssa pentutarkastuksessa sekä mikrosirutuksessa. Automatka meni hienosti, pennut olivat kahdessa boxissa, ja jaettu toiseen 3 ja toiseen 3 =). Hiljaisesti ne matkusti ja osa jopa nukahti.

Pennut olivat tosi reippaita uudessa paikassa, siellä eläinlääkärissä. Sirutuksessa jokainen huuti, mutta sirun saatuaan olivat tosi hienosti =). Hyvä pennut!

Pentutarkastuskin näytti hyvälle, kenelläkään ei ollut napatyrää tai häntämutkaa ja purenta oli oikein hyvä. Alvinilla ei ole vielä kivekset laskeutuneet, mutta odotellaan rauhassa =).

Nyt esittelyssä myös pentujen nimet. Kuten aijemmin paljastin, teema on leijona, joka tulee suvusta. Pentujen emän emän isä on Bestseller Lion King ja tämän tytär Evallens Black Lions Daughter jonka tytär on Bestseller Jamilla My Lion, meidän Jilla =). Tästä siis on teema lähtöisin. Tytöt ovat suoraan leijonia, ja Alvin sitten vähän toista kautta, mutta leijona kuitenkin ;). Esittelyssä siis:

Sabletail's My Leo Minor (Alvin) Leo Minor on latinaa ja on astrologiassa tähtikuvio - Pieni Leijona. Eteen tulee My, joka löytyy myös Jillan nimestä.

Sabletail's Lion Daisy (Iines) Daisy tulee Iineksen pentunimestä ja Daisy tarkoittaa myös kaunotarta.

Sabletil's Lion Mind (Elvi) Sai nimensä jo syntymähetkellä =) Erittäin sisukas ja kovaääninen Leijonamieli.

Sabletail's Lion Moon Rocket (Kuura) Tämä keksittiin myös pentunimestä...KUURAketti.

Sabletail's Lion Of Savannah (Kaino) Leijona Savannilla ja se vain sopi Kainolle.

Sabletail's Lion Tamer (Tamara) Leijonankesyttäjä, Tamer tuli myös pentunimestä Tamara.

Jo tutuksi tullut pehmolelu kana on tuolla pentulauman keskellä, se onkin ollut suuressa suosiossa =).

My Leo Minor - Alvin

Lion Tamer - Tamara

Lion Of Savannah - Kaino

Lion Mind - Elvi

Lion Moon Rocket

Lion Daisy - Iines