.....mitä on jäänyt kertomatta? No kakkuvaras. Tässä pari viikkoa sitten perjantaina mummini antoi 1/3 osaa tiikerikakkua mukaan. Voitte vain kuvitella miten tämä tarina päättyy :D. Lähdin sitten ostamaan käytettyä anatomiankirjaa, jossa aikaa meni noin 4 minuuttia. Olin jättänyt kakun etupenkille lautasen päälle muovikääreissä. Jilla takapenkillä. Ei käynyt mielessäkään, että se sitä olisi varastanut ja syönyt. Vaikka Jilla on ahne, niin se ei ole koskaan autossa ruokaa varastanut. Kun tulin takaisin, tämä kelpierouva on takapenkillä naama kakunmuruissa ja nuolee huuliaan. Eikä sitä edes hävettänyt! Oma vika, kun niin huolettomasti kakun siihen jätin, mutta en osannut yhtään ajatella miten siinä käy.

Keskiviikkona oltiin agitreeneissä ja meillä meni ihan pieleen. Jilla sinkoili sinne ja tänne ja ohjaajalla oli kuivot ihan hukassa. Tietää hyvää sunnuntain kisoille. Tokossa taas ollaan hiukksen menty eteenpäin, kun ollaan tehty kapulanpitoa. Kolme treeniä ja kapula pysyy jo paremmin liikkeen loppuosassa.

Tamskua tekisi mieli hakea agihallille, mutta annan sen vielä pari viikkoa lomailla. Vaikka en elättele enää toiveita, että siellä pentua tai pentuja olisi, en silti halua vielä agilityä treenata. JOS siellä olisi käynyt niin, että olisi vaikka vain yksi pentu mikä ei olisi ultraan osunut ja saisin agilityllä jotain vahinkoa aikaan, niin sitä en antaisi itselle anteeksi. Onhan meillä koko kesä aikaa treenailla :).

Tein tuonne blogin sivupalkkiin vähän uudistusta. Koska meillä ei kotisivut enää toimi, laitoin hieman sinne alemmas kaikista Jillan lapsista pienet esittelyt.

Tältä näyttää juuri kiinni jäänyt kakkuvaras, yhtä hymyä.

jilla2-normal.jpg

Ja tässä tokoillaan!

Jilla1-normal.jpg

Hyvää viikonloppua!