Eilen oltiin IKK:n kisoissa, mitkä oli järkätty tuossa Lau:n hallilla, eli ihan meidän naapurissa. Olipa kiva kun kisamatka ei ollut pitkä :). Meidän tuomari oli Sami Topra ja tytöt oli ilmoitettu molemmat sekä agiradalle että hyppärille. Toinen oli onneksi alkupäässä ja toinen loppupäässä lähtölistoissa.

Radat oli tosi mukavat sisältäen muutaman hankalan kohdan meille. Jillan eka rata kosahti hyppyyn, mikä se hyppäsi väärään suuntaan ja Tamskun eka rata kosahti väärään päähän putkeen. Mutta Jilla pujotteli kepit taas entiseen tapaansa, kun tajuan itse olla hiljaa enkä kannusta "mene, mene, mene...".

Hyppärillä sitten Jilla taas aloitti. Rata lähti hyvin käyntiin, mutta matkalle osui yksi ylimääräinen hyppy ja siitä hylky. Taisi myös yksi rima tipahtaa. Tässä kohtaa vähän harmitti että takana hyviä ratoja, mutta käteen oli jäänyt vain kolme hylkyä. Vaikka me ei kisoja oteta liian tosissaan :).

Tamskun kanssa sitten lähdettiin vielä ihan iloisin mielin hyppärille ja minun suureksi yllätykseksi saatiin aikaan virheetön rata ja reilusti alle ihanneajan. Tästä siis meille eka nolla, eka luva ja sija 2. Huippua! Tietenkään ei ollut videokameraa mukana, että oltaisi saatu ikuistettua meidän rata...Mutta on se Tamsu aika pätevä, kun tämä oli vasta Tamskun kolmas kilpailu koko sen elämässä. Ja me ollaan Jillan kanssa jahdattu niitä nollia jo vaikka kuinka kauan :D. Jilla ei tosin tainnut olla Tamskun menestyksestä kateellinen, kun oli niin onnellinen omittuaan palkintolelun ;).

Tässä kännykän kameralla otettu kuva ja laatu sen mukainen, mutta tyhjää parempi.

image-normal.jpg