Tamsku on astutettu tästä juoksusta, herrasmiehellä Bestseller Da Capo "Kapo". Pari on tässä treffaillut ja toivotaan että nämä treffit tuottaa tulosta ja saamme pentuja huhtikuun lopulla. Jos pentuja syntyy, Tamsulla tulee 63vrk täyteen 28.4.

Tamskusta näin lyhkäisyydessään. Tamsku on Jillan ensimmäisestä pentueesta kotiin jäänyt narttu, nyt 4 vuotta vanha. Tamsku on aina ollut perusterve ja sillä on lonkat A/A, kyynäret 0/0 ja ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia (3/2012). Se asuu minun vanhemmillani perheenjäsenenä ja lenkkikaverina, mutta käy välillä harrastuskentillä sekä näyttelyissä. Agilityssä olemme muutaman kerran kisanneet, Tamskulla on yksi luva. Tokossa emme ole vielä kokeissa asti käyneet. Näyttelypuolelta Tamsku on suomen ja viron muotovalio, sekä juniorivoittaja-10 ja erikoisnäyttelyn bis-pentu. Tamsku kävi luonnetestissä 3½ vuotiaana pistein +131 laukauskokematon. Tamskulla ei ole edellisä pentueita. Tamsku on kotona rauhallinen, mutta harrastuskentillä innokas. Se palkkautuu leluilla, makupaloilla sekä kehuilla. Ihmisiä kohtaan Tamsu on avoin, muut koirat menee vähän yksilöstä riippuen.

Kapo on jo pian 10 vuotias, oikein mukava ja mutkaton uros. Kapolla on lonkat A/A, kyynäret 0/0, polvet 0/0 ja sillä ei myöskään ole todettu perinnöllisiä silmäsairauksia (2/2011). Kapo on kilpaillut agilityn 3-luokassa, tokosta sillä on alo1 ja avo1, Bh-koe suoritettu, Mh-koe suoritettu, luonnetestattu pistein +140 laukauskokematon, Kapo on suomen muotovalio, voittaja-05 sekä helsingin voittaja-10. Kapolla on kaksi pentuetta ennestään (yhteensä 8 jälkeläistä). Kapo ei pienistä asioista hätkähdä ja on hyvin sopeutuvainen sekä ihmisiä kohtaan todella avoin.

Pentueen sukutaulu löytyy tästä linkistä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI20515/10&ReknoI=FIN25484/04

Lisää yhdistelmästä voi kysellä [email protected] tai 0408378183

Tamsku <3 Kapo

SAM_4423-normal.jpg

Alla olevat kuvat Kaposta, Tamskun kuvia löytyy täältä blogista edellisistä päivityksistä.

Linkki kotisivuille löytyy oikeasta yläkulmasta.

SAM_4396-normal.jpg

Kapo1-normal.jpg