Viime keskiviikkona epäilykseni heräsi Jillan juoksun suhteen, merkit viittasi niin vahvasti siihen. Torstaina asia oli jo selvä, tippa tipahti. Mutta hyvä niin, nyt pääsemme syyskuun alussa nuorten sm-tokoon ja agilityyn, kun olin jänskännyt vähän, että mihin ajankohtaan ne juoksut sattuvat.

Jillahan aloitti edellisen juoksun Itsenäisyyspäivänä (normaalisti juoksuväli sen 7kk) ja nyt siis elokuun alku, joten noin kuukaudella se pentujen myötä siirsi juoksuja. Muuten sen käytös on ollut ihan normaalia. Ennen pentuja kun se reagoi juuri ennen juoksuja ja juoksujen aikaan niihin melko paljon...Nyt käytöksen puoleen ei huomaa koko juoksujen olevan edes menossa =).

Tamis kävi äitin kanssa LPKY:n pentukurssilla viime tiistaina, joka kestää sen puoli tuntia. Paljon eivät kuulemma kerenny tekemään, mutta tilanne oli itsessään jo hyvää harjoitusta =). Myös Elvi ja Alvin tulivat "ekaluokalle" ;).

Pentujen kanssa ollaan oltu ahkeria, Elvi kävi pyörährämässä mätäsrissä, voittaen hienosti siniset pennut, Alvin harjoitellut agilitykeppejä verkkojen kanssa ja Daisy kuulemma eilen virkistäytynyt järvessä, käyden uimassa.

Uusia kuvia en ole ottanut pitkään aikaan, jos näyttelykuvia ei lasketa. Joten fiilistellään sitten niillä vielä =D. Alla olevat kaksi kuvaa on ottanut Marika Blom, kiitos! Näyttelyistä puheenollen, Jilla on ilmoitettu (ja Sanni myös) kouvolaan ja heinolaan, jotka ovat parin viikon päästä. Ei ole vielä aikatauluja tullut......Tamskulla ei vielä ikä noihin näytelmiin riittänyt, eikä pentua ole vielä nyt ilmoitettu mihinkään.