Nyt on kyllä lunta riittänyt viime päivinä...ihan kiva, kun on valosampaa ja kengät ei kastu loskasta lenkkeillessä. Tällain sunnuntaina päästiin valoisaan aikaan ulos, joten kamerakin tarttui pitkästä aikaa mukaan. Ja voi että, muistin taas mitä se talvella kuvaaminen on. Argh! Valkoinen tausta ja epäselvä tummanruskea möntti siellä jossain, sellaisia saan aikaiseksi :D. Tästä johtuu kuvien vähäinen määrä ja siksi vain patsastelukuvia.

Joo, pakko kertoa Jillan huumorista. Tässä pari viikkoa sitten se oli oikein hyvällä tuulella ja halusi ilahduttaa myös omistajaansa. Se tietää, että saa kehuja kun tuo kaikenlaisia tavaroita. Se oli sitten ottanut iskän silmälasit ja toi ne niin onnessaan minulle, oikein ylpeänä itsestään! Toki esitin oikein ilahtunutta (haluan harrastusten takia sen kantavan kaikenlaisia esineitä) mutta väkisin kävi samalla mielessä kuinka monta euroa menee silmälasiliikkeeseen ;D. Onneksi laseille ei tapahtunut mitään, eikä tarvinnut ostaa uusia.

Viime viikolla käytiin agilityssä. Tamsku jäi juoksujensa takia vielä kotiin, vietettiin Jipsun kanssa laatuaikaa. Oli niin hymyilevä naama sillä koiralla siinä agihallin parkkiksella, ettei tosikaan. Otettiin ihan perusjuttuja pitkän taon jälkeen ja oikein hyvin meni. Keppejä se tuppasi vähän alottamaan vasta toisesta välistä, mutta muutaman kertauksen jälkeen nekin luisti. Ja juu, lähdössä pysyi, mikä on ollut vähän meidän ongelma. Kohta pääsee Tamskukin mukaan :).

Ei oo mitenkää helppoo saada näitä kolmea samaan edustuskuvaan... Jilla näyttää kyllästyneeltä poseeraukseen, Sanni oli sotkenut kauluskarvat ja Tamsku oottaa kokoajan milloin saa "vapaa-käskyn" että pääsee taas rallattamaan =D.