Sunnuntaina käytiin Tamskun kanssa Tallinnassa kv näyttelyssä. Lähdettiin Tiinan ja collieiden matkassa yöllä ajamaan helsinkiin ja aamulla ekalla laivalla kohti Tallinnaa. Oltiin näyttelypaikalla hyvissä ajoin ja meidän kehätkin oli samaanaikaan. Kelpieitä oli ilmoitettu 4 ja luettelo paljasti että 3 urosta ja Tamsku.

Tuomarina meillä oli puolalainen Anna Kochan, joka vaikutti tosi ystävälliseltä tuomarilta. Tamsku seisoi nätisti paikallaan ja oli käsiteltäessä hyvin. Liikkeissä oli vähän neliveto päällä, mutta saatiin erinomainen ja SA sekä sert, cacib ja vsp. Ja titteli Tallinnan Voittaja. Kiva oli nähdä myös Tamskun isää, joka oli Pu2.

Sitten väsyneenä kotiinpäin, tuliaisten takia pyörähdettiin alkossa ja sain taas sitä ah-niin-hyvää suklaakakkua matkaan. Siellä ei ole kakut hinnalla pilattu. Kiitos vielä Tiinalle matkaseurasta ja onnea Viggon menestyksestä!

Jotta ei tässä liikaa ehtisi nukkumaan, niin maanantaina lähdettiin iskän ja Tuulan kanssa ajamaan Lahteen. Jillalla oli sterilointi, tähystämällä. Aikaa kulutettiin Kärkkäisellä ja kiinalaisessa ravintolassa, jossa oli erinomaisen hyvää ruokaa. Siellä tulikin syötyä ihan ähkyyn, on taas syytä kävellä vähän pidempää lenkkiä.

Leikkaus oli mennyt hyvin, Jillan kohdusta oli nähnyt että se on pentuja saanut, mutta se oli kuitenkin ihan hyvässä kunnossa. Hyvä niin. Eilen illalla se oli vielä aika tokkurassa ja valitteli, mutta tänään aamulla selvästi pirteämpi. Haavasta se ei ole kiinnostunut, toivottavasti ei hoksaa kiinnostuakaan.
Onneksi leikkaus meni hyvin ja kiitos Tuula kun lähdit mukaan.

JV-10 & Ee Jmva & TlnV-13 Sabletail's Lion Tamer

DSC00149-normal.jpg