Huomasin muuten, että oltiin saatu kommentteja mm. doboon liittyen. En ole vastaillut niihin, kun oli mennyt ihan ohi.. sähköpostiin tulee ilmoitus uusista kommenteista mutta gmail heittää ne automaattisesti roskapostiksi, kun lukee vuodatuksen ilmoitukset jotenkin epämääräisiksi. Täytyy siis pitää itse kommenttikenttää silmällä!

Miten tämä kesäaika meneekään aina näin nopaa... Tamsku aloitti juoksun tässä kesäkuun aikana, sellain "hitusen" etuaikaan mitä sille oli odoteltu. Onni onnettomuudessa ettei saatu mitään mh-paikkoja tai muuta vastaavaa. Nyt alkaa kuitenkin olla juoksut loppusuoralla joten taas voi miettiä tulevaa :).

Jillan kanssa käytiin tässä yksi torstai iltakisoissa tässä oman seuran hallissa. Meillä oli kaksi starttia ja molemmat radat oli tosi kivoja. Ekalta radalta saatiin hylky, kun Jilla ehti koskea A-estettä, kun jäin itse radalla jälkeen. Hyppyrata meni mukavasti, maalissa ehdin jo ajatella että saimme nollan, mutta lopputulos oli 5, sillä kolmanneksi viimeinen rima oli tipahtanut. Höh. Koska meillä kuitenkin oli nopein aika niin sillä kirittiin sijoituksissa kolmanneksi ja saatiin vaikka ties mitä palkintoa :). Ja vaikka se yksi rima vähän harmitti niin silti olin kovin tyytyväinen meidän suoritukseen!

Mitattiin Jilla myös huvikseen kisoissa, kun siinä sattui mitta olemaan ihan vierellä. Saatiin suunnilleen se 44 cm säkäkorkeudeksi. Luulen Tamskun olevan ehkä puoli senttiä korkeampi, joten pieniä maxeja ovat molemmat.

Ellan kanssa innostuttiin yksi päivä tässä lähtemään metsään tekemään jälet koirille. Pakko hehkuttaa, Jilla oli superhyvä keppien suhteen! Se ottaa ne heti suuhun ja on niiin tyytyväinen itseensä kun kelpie vaan voi olla. Tamskulla oli lyhyt pätkä, ilman keppejä. Se ei pidä nenää niin alhaalla kuin Jilla, mutta löysi perille eikä eksynyt jäljeltä muualle. Elvikin kokeili miten kepit sujuu, ja sujuihan ne. Vähän rutiinia lisää ohjaajille ja koirille niin homma luistaa mukavasti. Loppuun vielä vähän tokoa ja niin oli kelpiet väsytetty.

Oikein mukavaa ja turvallista juhannusta kaikille!

Jilla hyppyradalla 13.6, © Miira I

agi004-normal.jpg

Meidän yhteiskuvat ei tahdo koskaan onnistua, Jilla näyttää minun vieressä aina jotenkin masentuneelta :D ei varmaan ole tyytyväinen ohjaajan räpellykseen radalla...!

palinto-normal.jpg

Elvi seuraa

DSC00050-normal.jpg

...ja etsii oikeaa kapulaa tunnistusnoudossa - liike jota en ole oikein koskaan osannut itse opettaa...

DSC00033-normal.jpg

Elvi kokeili myös pk-estettä kapulan kera

DSC00074-normal.jpg

Tamsku seuraa, ja sehän näyttää ihan hyvältä :)

DSC00008-normal.jpg

Hyppäämään Tamsua ei tarvitse kahta kertaa käskeä

DSC00029-normal.jpg

Hyppy on myös Jillan suosiossa

DSC00059-normal.jpg

Loppukevennykseksi - luomua on.. ja ihan oman parvekkeen "kasvimaalta"... ;)

kasvi-normal.jpg