Vuoden viimeisiä päiviä on vielä muutama jälellä. Tää on tätä aikaa, kun raketit paukkuu jo etuajassa, huoh. Eilen meinasi teinipojat saada läksytyksen osakseen, kun oltiin kelpojen kanssa iltalenkillä ja vierestä pamahti raketti. Jilla ei onneksi välitä sellaisesta mitään, Tamsku meni vähän hämilleen, mutta palautui kyllä.

Joulu meni oikein mukavasti, ilmeisen kilttejä karvakorvia ja ihmisiä asuu meidän talossa lahjoista päätellen. Koirat tykkäsi leluistaan ihan kamalasti, pitää yrittää muistaa lisätä niistä pari kuvaa. Paketista paljastui koirille mm. iso pehmolelu, sellainen ihana majava!

Juu, ja Tamsku aloitti juoksun. Nää on vasta Tamskun toiset juoksut, edelliset oli viime helmikuussa (samaa aikaa kun Jillalla), eli eka juoksuväli oli näköjään 10kk. Jillalla oli edelliset juoksut viime syyskuussa, sillä on ollut tasainen 7kk juoksuväli.

Muuten meidän elämään ei mitään ihmeellistä kuulu. Tammikuusta lähtien aloitellaan taas käymään agilityhallilla ja toivotaan et ohjaajan polvi sen kestää. Kovasti ootetaan jo kaikki!

Pieniä tokojuttuja ollaan tässä kotosalla tehty. Tamskun luoksetulon loppuasento alkaa jo olemaan aika suora ja Jillan kaukokäskyjä ollaan vähän palauteltu mieleen. Kyllä se taas tästä....

Näyttelypuoli on hiljaista, mihinkään ei ole lähtenyt nyt ilmoittautumisia. Tamsku täyttää helmikuussa 2v, joten jos sitten sitä vipoa sertiä lähtis jostain yrittämään. Mutta katsellaan, eihän tässä mihinkään kiire :).

Oikein rentoja viimeisiä vuoden 2011 päiviä, ja toivottavasti raketit ei pääse säikyttelemään kenenkään karvakuonoja!

Uusia kuvia ei nyt ole tarjolla, joten kaivellaan arkistoja vähän.... Sanni muutama vuosi sitten.