Viime kisojen jälkeen fiilis oli huono, mutta nyt hyviä uutisia. Onneksi tuli lähdettyä! Eilen oli siis iltakisat Mikkelissä, jossa oltiin kahdella agiradalla, jotka tuomaroi Allan Mattsson.

Sää näytti huonolle ja aluksi Jennin kanssa saatiinkin vähän vettä niskaan. Myös itikat kiusasivat. Onneksi kuitenkin sade loppui ja aloe gelly auttaa myös kutiseviin itikan pistoihin :).

Ekalta agiradalta saatiin NOLLA, jeee! Ajalla -16.30sekuntia, mikä oli ihmeen hyvä aika siihen nähden, kuinka kauan meillä meni puomilla. Ohjaaja näytti taas osaamattomuuttaan ja yritti pilata suorituksen, mutta Jilla on onneksi fiksu ja pelasti radan. Sijoitus oli 2. Tällä radalla alku hirvitti eniten. Kaksi ekaa hyppyä, kolmas putki ja neljäs hyppy. Se neloshyppy oli kovin houkuttelevasti heti kakkosen jälkeen, mutta sain onneksi ohjattua Jillan putkeen.

Seuraavan radan kontaktivirheet (puomi ja keinu) menee kyllä sitten Jillan piikkiin. Täytyy taas olla tarkka ja vaativa niiden suhteen.

Kotona oltiin vasta yhdentoista jälkeen illalla ja tänään menin kymmeneksi tunniksi töihin. Voitte vain kuvitella, että ruokakaupassa ihmisiä riittää tällaisena päivänä. Vaan tuo nolla vieläkin jaksaa lämmittää mieltä, niiden monen vitosen ja parin huonon hylyn jälkeen. Palkinnoksi Jilla sai herkkuja, sitten oli lahjakortti ja leipää. Käytännölliset ja hyödylliset palkinnot. Yleensä en ole kova ruusukkeiden perään, mutta nyt jäin ihan aavistuksen sitä kaipaamaan. Olisi jäänyt tästä luvasta sitten muistoksi. Nyt jos onnistutaan saamaan vielä yksi luva (nolla siis) Jillan kanssa, niin se olisi menolippu kakkosiin. Katsotaan onnistutaanko siinä tänä vuonna.

unnamed%21-normal.jpg