Ihan ensiksi täytyy mainita, että Elvi kävi tänään lonkka- ja kyynärkuvissa ja terveenä lähti eteenpäin :). Odotellaan vielä lopullista lausuntoa.

Jillan kanssa käytiin agitreeneissä eilen. Kouvolassa oli erkkaripäivänä agikisat (missä me siis ei oltu) mutta harjoittelun vuoksi tehtiin sama rata siis meidän omissa treeneissä. Oli ajanotto ja kaikki. Jilla teki hienosti nollan, vaikka loppuradasta ohjaaja pyöri vähän omia koukeroita. Se oli kuitenkin mukava huomata, että saimme tehtyä virheettömästi sen radan ja toivotaan että saatais sama joskus aikaan ihan virallisissa kisoissa :).

On se mukava olla lomalla, ihan oikeesti. Kerkee tekemään vaikka mitä ja uskon että kelpiet on hyvinkin samaa mieltä. Lopuksi vielä muutama Ellan ottama kuva Ruokolahden agikisoista jokunen aika sitten, ensi kerralla sitten luvassa lomakuvia!

Rengas on ollut meille hankala muutamissa kisoissa. Nyt ollaan reenattu sitä vähän enemmän.

Hyppy muurin yli ja katse seuraavassa esteessä.

Tää kuva oli sinällään yllätys, etten ole koskaan tiennyt että Jilla osaa pujotella noin kaukana minusta :O. Vaan hyvin näyttää sujuvan :). Jotkut asiat paljastuu vaan kuvista tai videolta :D.