Eilen oli vapaapäivä numero1 ja tänään vapaapäivä numero2. Eilinen päivä meni satamassa ja kaupungilla. Meillä oli Jilla mukana. Satamassa syötiin kesän ekat vedyt ja katseltiin näytöstä, missä hävittäjät menivät taivaalla muodostelmassa. Jillaa ei paljon lentonäytöksestä lähtevät äänet kiinnostanut, sillä taisi vaan olla se lihapiirakka mielessä.

Mamma-koira pääsi uimaan ja sitten joutui jäämään autoon odottelemaan kun me käytiin kaupungilla. Hellettä oli eilen ja on myös tänään, onneksi saatiin auto viileään parkkihalliin. Myöhemmin käytiin vielä terassilla, jonne Jilla pääsi myös mukaan. Se oletti tuntevansa kaikki ihmiset ja rapsuttelijoita riitti.

Oltiin mukana laskemassa myös venettä. Sen lasku onnistui hyvin ja kelpietkin pääsi veneeseen pyörähtämään. Ne tykkää kovasti.

Illalla oli vielä meidän ryhmän agitreenit ja koska oli kuuma edelleen, sai Jilla "kylpytakin" päällensä, joka oli kasteltu kylmällä vedellä, kuva alimmaisena. Siinä se päivä sitten olikin, lopputuloksena palaneet olkapäät (aloe gelly pelasti kylläkin..) ja vesirakkula jalassa (huonot kengät...). Mutta kivaa oli!

Kaikki kuvat on puhelimella räpsitty pitkin päivää. Jossain välissä käytiin myös katselemassa näitä.

unnamednyti-normal.jpg

unnamedhy-normal.jpg

unnamedju-normal.jpg

unnamedds-normal.jpg

unnamed..-normal.jpg