Viikonloppu meni taas nopeasti. Perjantaina olimme yo-juhlissa, lauantaina ei tehty mitään erikoista ja sunnuntaina ostettiin muutama joululahja ja kelpiet pääsi treenaamaan. Jilla oli alakylässä hoidossa ja oli niin väsynyt kelpierouva sunnuntai-iltana että nukkui jalat kohti taivasta.

Messaria seurasin tiiviisti tietokoneen näytön takaa, mukavaa kun tulokset tulee niin nopeasti nettiin. Onnea menestyneille! Hienoa myös se, että kelpie voitti ryhmän! Meillä ei näyttelykehissä ollut ketään, ehkä sitten ensi vuonna taas.

Tosiaan, yhdet agikisat olisi vielä tälle vuodelle ja niitä silmällä pitäen mentiin hallille sunnuntaina. Tamskun pääpaino oli vauhtisuoralla rengas, sekun ei viime kesänä malttanut oikein kisoissa sitä aina hypätä. Nyt saatiin siihen onnistumisia. Jillan kanssa humputeltiin kivoja, helppoja ja lyhkäisiä pätkiä.

Tokoa mentiin vielä illalla Kiitorekun hallille tekemään. En tiedä mikä huono vaihde oli meillä päällä, mutta Jillan kanssa ei onnistuttu ruudussa eikä hyppynoudossa. Vai onkohan treenin puutetta, mutta kyllä ne kesällä meni hyvin. Tietää taas mitä treenata.

Tamskun tassunpohjaan tarttui maalarinteippi. Tämä pimu ei kyllä pienestä hätkähdä, seuraamiskaavio tehtiin loppuun asti, ihan kun se ei olisi koko teippiä edes huomannut. Sitten nykästiin teippi pois ja meno jatkui. Ei haitannut mitään :). Ei kyllä Tamsukaan ollut ihan parhaimmillaan, meni liikkeestä seisominen ja maahanmeno vähän sekaisin.

Jillan tytär Elvi edusti messarissa flyball-joukkueessa. Hieno joukkue oli pukuineen, vaikka menestystä ei tullutkaan. Olisi ollut kiva olla katsomassa, onneksi näin kuvia. Elvillä näkyy tässä timantit otsalla, oikea hyvänmielen kuva.

@ Koirakuvat.kuvat.fi

10710503_377214212454797_851246362705560