Viime viikon torstaina käytiin katsomassa Alvinia (Sabletail's My Leo Minor). Alvin oli varsin kiva tapaus, luonnetta kyllä löytyi =).

Myöhemmin samana päivänä käytiin Elvin (Sabletail's Lion Mind) pihalla pyörähtämässä Tamiksen ollessa mukana. Elvi teki kyllä selväksi, että hänen piha, mutta hyvin leikit sujui =). Kameraa ei sattunut mukaan kummankaan luokse, mutta pentujen omat blogit päivittyvät mukavan useasti ;).

Omien koirien kuulumisia sen verran, että Jillalla ja Tamiksella on kovat leikit keskenään, välillä meno näyttää tosi hurjalle, mutta ne nauttii toistensa seurasta selvästi. Tamis kävi pari päivää sitten ihan vaan leikkimässä tuossa jäähallin parkkiksella, meillä oli vetonaru mukana. Kyllä sille sitten muristiinkin. Leikki on lapsen työtä! =)

Sannin kanssa lähdetään Haminaan näyttelyyn (taisi olla 23 pvä tätä kuuta), tälläkertaa en ilmoittanut sitä rotukehään, sillä nyt keskitymme vain minun viimeiseen junior handler kehään (se ikä tulee ensi vuonna täyteen) ja loppuvuodesta olen sitten rotukehien puolella.

Jillan kanssa käytiin eilen ekaa kertaa marraskuun lopun jälkeen agilitytreeneissä. Se meni juuri kuten ajattelin, suurella vauhdilla ja innolla, mutta en uskonut että se kuuntelisi senkään vertaa =D. Täytyy yrittää joku saada kuvaamaan joskus. Tehtiin pari selkeää rataa, jotka sujui taukoon nähden ihan kivasti. Kepit meni tosi hyvin, kun olin itse vasemmalla puolella, mutta kun olin oikealla puolella, Himppu ei löytänyt rytmiä ollenkaan. Siihen siis harjoittelua. Kontaktit Jilla otti hienosti, sekä A:lta että puomilta. Rengasta taas piti muistutella, sillä siitä se hyppäsi parikin kertaa sivusta. Että näin, hyvä mieli jäi ja kaikista parasta oli huomata kuinka onnellinen Jilla oli!

Papun (Sabletail's Lion Of Savannah) kuulumisia Helsingistä sitten, oli nähnyt sunnuntaina pentujen yhteisessä tapaamisessa muita pentuja ja käyttäytynyt hienosti =). Ja reippaasti oli matkustanut myös raitiovaunussa!

Viime lauantaina Daisy (Sabletail's Lion Daisy) tuli Isan kanssa tekemään pienen lenkin yhdessä meidän kanssa. Nauttivat saadessaan juosta vapaana. Kyllä Tamista sitten väsyttikin. =)

Tänään kävi Kuura (Sabletail's Lion Moon Rocket) katsomassa Tamista. Hyvin sujui leikit tytöillä, Jillain leikitti ja tarpeen tullen myös komensi Kuurista. Kuura tosin ei moisesta paljon hätkähtänyt =D.

Daisy viime lauantaina (ikää reilu 10 viikkoa):

Tässä Tamis samana päivänä

Sitten Kuuran kuvia, jotka tänään otin. Ikää vaja 11 viikkoa:

Tässä Tamis tänään