Eilen lähdimme ryhmänäyttelyyn Hämeenlinnaan, tai tarkemmin sanottuna Tuulokseen äitin, Tuulan, kaikkien meidän koirien ja Neida-tervun kanssa. Muut paitsi Sanni olikin heti aamusta, joten aika varhain oli meidän lähtö. Näyttelypaikka oli parkkihalli.

Kelpoja oli ilmoitettu 12, joista kaikki olivat paikalla. Pentuja oli yhteensä kolme, kaikki narttuja. Tamis esiintyi ihan hienosti, varsinkin loppua kohden liikkuminenkin parani. Tamsku olikin ainut luokassaan, joka sai KP:n ja oli täten luokkavoiton kera ROP-pentu :).

Siinä välissä olikin sitten urokset, jonka aikana kerkesin hyvin ottaa Jillan ja valmistautua sen kanssa. Jippu sai erinomaisen ja siitä menolipun parasnarttu kilpailuun, jossa oli 3 kelpoa. Jilla oli parasnarttu ja lopulta VSP! Tuomarina Yvonne Brink.

Sannin kehää saimme odotella siinä jonkinaikaa, noh, onneksi kehät eivät olleet päällekäin, kuten minun tuurilla yleensä. Shelttejä seuratessa, joita yhteensä oli 80 huomasimme, ettei erinomaisia tänään paljoa jaettu. Avoimenluokan nartuista (joita taisi olla lähemmäs 20) kukaan ei ollut Ingrid Prytz Ohmin mielestä pinkin nauhan arvoinen. Sanni kuitenkin yllätti saaden erinomaisen ja oli lopulta luokkansa kolmas, eli saldona Eri/3, tiukalta tuomarilta! Oikein hyvä. Vetskujen voiton vei Sannin kaunis Wilma-emä, joka oli myös lopulta PN3! Olimme myös Peltsun kasvattajaryhmässä, joka oli ROP-kasv, onnittelut!

Sanni-tytär reilu 11.v ja Wilma-emä 13.v :)

Jillan tassut (jotka ei matosta erotu) ja palkinnot. Koitan ottaa "viralliset" palkintokuvat vielä tänään, jos suinkin muistan :).

Tamsku viikko sitten kotipihalla, juuri sekunti ennenkuin lähti mamman perään juoksemaan....