Nyt ihan koira-asioiden ulkopuolelta... MINÄ PÄÄSIN KOULUUN! Saan jäädä tänne Lappeenrantaan opiskelemaan ammattikorkeassa sairaanhoitajaksi. Tästä olen enemmän kuin mielissäni, sillä muutama pettymys näiden asioiden suhteen on koettu ja nähty ettei se koulupaikka ole mikään itsestäänselvyys. Koulu alkaa tammikuussa ja siihen asti sitten saan tehdä töitä. Ensi vuodesta tuleekin tosi jännä!

Messarin aikataulutkin tuli. Tamsku on perjantaina ja sunnuntaina kehässä, kelpoja molempina päivinä päälle kaksikymmentä. Ei ollakaan näyttelyissä oltu vähään aikaan, joten tänään tiedossa näyttelytreeniä.

Jilla-rakas se humppailee omaan tyyliinsä. Tänäkin aamuna vapaana ollessaan se halusi välttämättä kantaa hihnaa ja kynsien leikkuun jälkeen se (taas) piilotti sakset sängyn alle. Samat kuviot siis kesät ja talvet :).

Vaikka tämä ei leivontablogi olekaan, niin pakko näyttää, kun tässä pari päivää sitten viihdyin keittöissä kokeilemassa jotain ihan uutta - nimittäin riisipiirakoita!! Sanat pieni tai sievä ei kyllä kuvaa näitä, mutta tulipahan kokeiltua...

piirakat-normal.jpg

Ja sitten jotain niin makiaista kuin voi olla - cupcakesit, kuppikakut, muffinssit kuorrutteella, miksi kukakin tykkää sanoa.

kuppikakut-normal.jpg

Jilla yöunilla..

Jilla%20nu-normal.jpg

....ja Tamsku päiväunilla

Tamsku%20nuk-normal.jpg

Sorry nämä huonolaatuiset kännykkäkuvat, lupaan ensi kerraksi jotain vähän parempia. Tässä vielä kännykällä otettu kuva pirteästä syysillasta, tokotreeneihin olisi tarvinnut otsalampun!

treeni-normal.jpg

Tässä sitten vanha kuva, ihan kameralla otettu :D

Kyllä alkaa vähän kaivata lunta ja valoa. Jilla se siinä spurttaa Tamsun perään :)

Jilla%20talvi-normal.jpg