Eilen oltiin Jillan kanssa Ritvan & Pimun kyydillä Mikkelissä agilitykisoissa kolmen startin verran. Ekalla radalta tulos 15. Vein Jillan kepeille huonosti ja putkelle lähetys epäonnistui. Ja sitten A-esteen jälkeen en sanonut mitään niin Jilla ohitti muurin. Hyvä ohjaaja kun ei kerro koiralle ohjeita. Mutta muuten rata oli ehjä ja Jilla kulki hyvin.

Toinen rata meni vähän sähellykseksi, tuli kielto hypyltä ja renkaan alitus ja lopulta löytyi putken väärä pää. Tältä radalta hylky. Paras osuus oli neljä viimestä hyppyä, mitkä oli tosi hankalasti aseteltu loppuun, mutta Jilla irtosi tosi hyvin ja teki ne loppuun asti vaikka jäin jälkeen.

Kolmas rata oli meidän paras. Meillä oli nolla alla kolmanneksi viimeiselle esteelle asti, kunnes sieltä löytyi putken lähempi pää kun olisi pitänyt mennä kauempaan päähän. En kerennyt tekemään mitään.... tää oli niitä ratoja kun se nolla oli niiiiin lähellä :D. Mutta erityisen hyvä mieli jäi siitä, että meille ne asiat mitkä on tuottanut ongelmia (lähdössä pysyminen ja kontaktit) oli tosi kivalla mallilla. Jokaisella radalla Jilla odotti niin kauan kunnes sai luvan lähteä eikä sillä ollut aikonustakaan varastaa. Ja radoilla oli yhteensä kuusi kontaktiestettä, eikä saatu yhtään virhettä niistä :). Puomillakin Jilla odotti että sai luvan jatkaa matkaa. Edistystä on siis tapahtunut, yes!

Alla Anne Lindin ottama kuva, kiitos!

Viime päivityksessä mainitsin ne videokuvaus treenit, mitä Ellan kanssa pidettiin. Jotta nää blogipäivitykset ei olisi aina treenien osalta pelkkää tylsää tekstiä, niin tänään on tarjolla muutama video, jos vain suinkin onnistun ne tänne laittamaan.

 

Alla Tamskun luoksetulo... Ollaan harjoiteltu erikseen loppuasentoa, mutta ei vielä yhdistetty kokonaiseksi liikkeeksi.

 Sitten on Tamskun leikkiä. Aika taistelutahtoinen kaveri se on :).

Jillan nouto. Täytyy saada palautus nopeemmaksi. Se on meidän seuraava suunnitelma. 

<

 Sitten maahanmeno ja siitä luoksetulo. Omat vartaloavut pitäisi jättää pois, niitä tekee aina huomaamatta....