Maanantaina lähdettiin päiväretkelle Kotkaan. Päivälllä käytiin shoppailemassa ja syömässä ja illalla sitten agilitykisoihin. Kaupungilta löytyi kauan etsitty päiväpeitto, eli siis reissu oli jo siten varsin kannattava :).

Illalla sitten niihin kisoihin, Marja Lahikaisen radoille, mitkä oli oikein mukavat. Tamsku oli vain yhdellä radalla, tuloksella 15. Saatiin kolme kieltoa, josta ainakin yksi oli täysin oma mokani. Tamsua ei kyllä häirinnyt vieraat esteet, sekun ei ole koskaan ollut muilla kun Lau:n esteillä. Jilla kanssa agiradalta 5, taas meidän nolla kaatui keppeihin. En ymmärrä mikä niihin on nyt tullut, Jilla on ennen ollut tosi varma kepittäjä ja nyt kahdesti kisoissa peräjälkeen jättää kesken? Ajattelin ensin, jos se ei malta kisoissa tehdä loppuun, mutta en oikein usko siihenkään. Hyppikseltä Jillalle 15, yksi rima alas ja kaksi keppivirhettä, yllätys :(.

Kukaan ei varmaan arvaa mitä me seuraavaksi treenataan?! :D Täytyy tehdä kai kepeistä nyt niin huippu juttu ettei niitä vain voi jättää kesken. Muuten meillä kulki oikein hyvin, joten sinällään ihan hyvä mieli jäi. Meillä on mennyt vähän asiat päälaelleen, varma juttu kepit on nyt ongelma ja entinen ongelma, lähdössä pysyminen ja kontaktit on saatu kuntoon. Ei käy kyllä elämä tylsäksi :D! Tamsku on kivasti kuulolla ja sitä voi myös ottaa kisoihin nyt mukaan.

Nyt kesän aikana Kuura on päässyt myös Anninnan kanssa tutustumaan agilityn ihmeelliseen maailmaan ja Daisy myös pääsi Isan kanssa kokeilemaan esteitä. Kiva juttu!

Tamsku se siinä poseeraa....

SAM_3506-normal.jpg