En tiedä onko se tämä kevät vai mitkä, mutta pää olisi täynnä uusia ideoita ja haasteita.

Ekana kuitenkin tärkeimmät uutiset. Jilla on parantunut hyvin steriloinnista ja haava näyttää hyvälle. Kohta se saa jo tikitkin pois. Vissiin alkaa vähän sitäkin inhottamaan, kun on viikko pitänyt vaan olla kotona, ulkona se koittaa tuoda kaikenmaailman risuja, että vois niillä leikkiä. Mutta on se kyllä ollut myös ihailtavan kärsivällinen koko viikon.

Ei olla tokojuttuja otettu käytännössä koko talvena. Nyt kuitenkin noutokapula on jo eteisen hyllyllä, sehän on siis hyvässä matkassa jo kohti treenikenttää. Ajattelin ilmoittaa kesällä molemmat tytöt kokeeseen, jotta tulisi treenattua. Agihalli kun tuntuu vetävän enemmän aina puoleensa :).

Kouluun on myös haettu ja niitäkin kokeita varten pitäisi alkaa lukea. Mutta jos selviän näiden (lue Tamskun) kanssa tokokokeesta, niin pääsykoe on piece of cake sen jäkeen.

Sunnuntaina on vapaapäivä ja toivon että aurinko paistaisi, niin saisi uusia kuvia.

Facebookissa bongasin Anniinan ottaman kuvan Kuurasta

kuura-normal.jpg

Nyt kun nämä näyttelyhihnat ovat muodissa niin yritin itsekin, kovin heikolla menestyksellä tosin. Jillan mielstä siitä tuli muka aivan liian lyhyt?! Myönnän että siitä piti tulla puolet pidempi ja hienompi.

jilla-normal.jpg

Kohta pääsee taas kelpiet uimaan. Jillalla jäikin viime kesänä uinnit vähälle, kun se oli astutettu. Tämä kuva on parin vuoden takaa, voi kun Tamsku on pieni..... Pentukuume!

Tamsku2-normal.jpg