Hyvää äitienpäivää kaikille äideille, erityisesti omalle :) ja meidän mamma-koiralle! Tästä tuli mieleen yksi juttu, mikä aina jaksaa huvittaa. Toukokuussa 2010 oli meidän Tamsku 3kk vanha ja oli äitienpäivän aamu. Tamsku ei koskaan ollut oikein tuhonnut mitään, mutta juuri sinä aamuna oli Jillan valokuva otettu kehyksineen takan reunalta ja se löytyi täysin rikottuna koko kehys sekä kuva. Miettikää nyt - toisen eka äitienpäivä ja lapsi oli lahjaksi rikkonut mamman kuvan :D heh. Tänä äitienpäivänä tuli viestillä Daisyn hymyilevä naama ja mamma-koiralle sydämiä. Ota Tamsku oppia! ;)

Meidän omat koirat ovat saaneet huilata tämän viikonlopun, mutta Jillan lapsukaiset ovat olleet esillä. Ella ja Elvi tokoilivat eilen avo1 tuloksen, pistein 167. Suuren suuret onnittelut!

Tänään oli näyttelypäivä haminassa, harmaiden kanssa. Tuomarina Tarja Löfman. Näyttelypäivä oli oikein mukava, mutta tänään ei meidän kelpiet olleet tuomarin mieleen. Molemmille eh.

Ja nyt seuraa loppukevennys. Nähtiin tulomatkalla kun pellon laidalla juoksi strutsi! No ei vaan, kurki se oli, iso sellainen. Ensimmäinen ajatus vain oli, että mikä strutsi siellä juoksee :).

IMG_0807-normal.jpg